reklama

Sierpień 2010

Witajcie nocną porą... wpadlam na sekundę...

Ciamajdko- przeczytaj książkę! Jesli tego nie zrobiłaś to wielka szkoda, bo jest moim absolutnym numerem jeden.Płakalam po niej długimi godzinami a i zakonczenie zupełnie inne..piękniejsze.
Film również mi się podobał.

I zazdroszczę Wam tych ruchów... aż zazynam sobie wkręcać,że może coś nie tak.

reklama
Polianna, nie wkręcaj sobie nic, bo wszystko jest w porządku :tak:

A mnie wciągnęła gra logiczna na komórce i do tej pory grałam.
No to idę spać w końcu. ;-)
Dobrej nocy życzę :-)

Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja już się wyspałam w wykąpałam, teraz trzeba zacząć działać :-) Dzisiaj będziemy malować Nasz pokój u mamy, a raczej mój Miś będzie malował, a ja będę robić szyszunie (Szyszki z dmuchanego ryżu oblane krówkową polewą-minam).

Życze Wam miłego dnia :tak:

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :biggrin2:

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :biggrin2:

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

ja czytałam, że bóle głowy w czasie ciąży są normalne, mnie też często głowa bolała ale przestała jak zaczełam czwarty miesiąc:-) Ale za każdym razem jak bolała mnie głowa pomagało mi tylko zwymiotowania:eek: Moja mama powiedziała, że też tak miała.

ja czytałam, że bóle głowy w czasie ciąży są normalne, mnie też często głowa bolała ale przestała jak zaczełam czwarty miesiąc:-) Ale za każdym razem jak bolała mnie głowa pomagało mi tylko zwymiotowania:eek: Moja mama powiedziała, że też tak miała.

Oo to super ze to normalne bo szok :szok: Martwie sie i pewnie jeszcze bardziej boli mnie ta glowa. A słyszałam tez ze jak boli glowa to bedzie dziewczynka :-pwiesz cos o tym? :-)

reklama
Dzień dobry :-) Myślałam że coś dłużej pośpię, a już przed 8 byłam wyspana. Teraz śniadanie i sprzątanie...

Szyszki, mniam :-):-):-):-)

Witam nową sierpniową mamusię :-)

Miłego weekendu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry