reklama

Sierpień 2010

reklama
Cześć brzuchole!! :)
Przed chwilą poczułam dwa bardzo wyraźne kopnięcia w podbrzuszu. Aż się wyprostowałam z wrazenia!
Oczywiście zaczynam się zastanawiać czy to "to" ale na 100% nie miało związku z jelitami bo było o wiele silniejsze!!
Aż się popłakałam :)

Przed chwilą poczułam dwa bardzo wyraźne kopnięcia w podbrzuszu. Aż się wyprostowałam z wrazenia!
Oczywiście zaczynam się zastanawiać czy to "to" ale na 100% nie miało związku z jelitami bo było o wiele silniejsze!!

Gratuluje Kochana a widzisz tak sie martwiłas za to dostałas solidnie ;-)

U mnie kopniak bardziej mnie zaskoczył
witam sie i ja
wlasnie zajada sie śledziem w sosie salsa :-p

jej jak fajnie.. ja tez nie moge sie doczekac tych kopniaczkow mam nadzieje ze juz za miesiac poczuje..
Witam sierpniowe przyszłe mamusie:-)
Ja jestem przyszłą pażdziernikową mamą...
Czy rosna Wam już brzuszki?
Ja sie nie mogę doczekac to moja pierwsza ciąża i ciekawi mnie w którym tygodniu zaczynają rosnąc brzusie?:-)
Pozdrawiam gorąco i życzę zdrówka
mi brzuch wyskoczyl juz w 10 tygodniu moze nawet w 9.. a teraz w sumie stoi w miejscu..

Kochana cudownie!!!!!!!!!!!!!!!
Zazdroszczę:-)

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :biggrin2:

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

Ja też piłam kawę, a teraz mnie odrzuca no i jak nigdy nie miałam problemów z bólem głowy, tak teraz cierpię okropnie kilka razy w tygodniu- dwa razy nie wytrzymałam i sięgnęłam po tabletkę.

Miłego dnia życzę- ja dzisiaj zlatuję do Szczecina. Czeka mnie masa przygotowań, bo jutro moja "wystawa". Jeszcze raz zapraszam tych, którzy mieszkają w okolicy
plakat01.png

Bogusiu, wow...te szyszunie...mmm :-)
Ewelinko, też słyszałam, że u ciężarnej bóle głowy to norma, ja czasem miewam, ale jak już jest to na maksa :confused2:
Bombusiu, ale mamy pogodę :confused2:
Polianna, gratuluję kopniaków od dzidzi :tak::-)

A ja dopiero wstałam :zawstydzona/y::-)
Jem śniadanko, ale nie wiem czy je dojem :confused2: Kaszanka na ciepło-miałam taką ochotę, a teraz ledwo przełykam :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry