Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć brzuchole!!![]()
Przed chwilą poczułam dwa bardzo wyraźne kopnięcia w podbrzuszu. Aż się wyprostowałam z wrazenia!
Oczywiście zaczynam się zastanawiać czy to "to" ale na 100% nie miało związku z jelitami bo było o wiele silniejsze!!
Aż się popłakałam![]()

Widzę, że obie mamy dziś "śledziowe" śniadankaGratuluje Kochana a widzisz tak sie martwiłas za to dostałas solidnie ;-)
U mnie kopniak bardziej mnie zaskoczył
witam sie i ja
wlasnie zajada sie śledziem w sosie salsa![]()
:-)jej jak fajnie.. ja tez nie moge sie doczekac tych kopniaczkow mam nadzieje ze juz za miesiac poczuje..Cześć brzuchole!!![]()
Przed chwilą poczułam dwa bardzo wyraźne kopnięcia w podbrzuszu. Aż się wyprostowałam z wrazenia!
Oczywiście zaczynam się zastanawiać czy to "to" ale na 100% nie miało związku z jelitami bo było o wiele silniejsze!!
Aż się popłakałam![]()
mi brzuch wyskoczyl juz w 10 tygodniu moze nawet w 9.. a teraz w sumie stoi w miejscu..Witam sierpniowe przyszłe mamusie:-)
Ja jestem przyszłą pażdziernikową mamą...
Czy rosna Wam już brzuszki?
Ja sie nie mogę doczekac to moja pierwsza ciąża i ciekawi mnie w którym tygodniu zaczynają rosnąc brzusie?:-)
Pozdrawiam gorąco i życzę zdrówka
Cześć brzuchole!!![]()
Aż się popłakałam![]()
Witam dziewczynki :* I mamy sobote![]()
Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh![]()

:-)
:-)
Kaszanka na ciepło-miałam taką ochotę, a teraz ledwo przełykam