Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Shyla no niesamowita historia...no i to jest dowód na to, że jak dziecko ma się pojawić to będzie..czasem dmuchanie chuchanie nie wystarcza...więc mimo, że żyłaś normalnie dzieciątko zdrowe...super...
Dzień dobry :-) Myślałam że coś dłużej pośpię, a już przed 8 byłam wyspana. Teraz śniadanie i sprzątanie...
Szyszki, mniam :-):-):-):-)
:-)!!!!No ja też śpię tylko na bokach, a zawsze spałam na brzuchu, nigy inaczej nie usnęłam, to czujecie jak mi się "cudownie" usypiaMoże i głowa mnie nie boli, ale jak mnie bolą gnaty jak się obudzę. Lekarz mi powiedział, że powinnam już spać tylko na bokach. I to spanie na bokach "bokiem" mi wychodzi.
![]()
Shyla no naprawdę, że nie wiedziałaś o ciążydokładnie,i wcześniej nie zażywałam żadnych witamin bo skąd miałam wiedzieć ze we mnie rosło maleństwo ;-)
i urodził się 4,5 kg :-)
, jak dobrze, że wszystko skończyło się ok i jaki dzidziuś duży się urodził, jednak ma prawo tak się zdarzać, oglądam czasami takie filmiki na DISCOVERY , gdzie kobiety nie wiedzą o ciązy 9 m-cy
!!! Bardzo ciekawe przypadki!

!czytałam gdzieś ze na początku czujesz bulgotanie w brzuchu, łaskotanie, burczenie. Tak dziecko daje znać, że rośnie, a później czuje się pierwsze kopnięcie :-)I ja sie witam sobotnio!!!!
ale pospalam- uwielbiam tak leniuchowac.
co do ruchow to wczoraj nasluciwalam ale nic- kilka razy babelki i koniec. moze to jednak nie byla dzidzia- tylko mi sie zdawalo?juz sama nie wiem
a u mnie waga z rana znowu do gory- masakra
czytałam gdzieś ze na początku czujesz bulgotanie w brzuchu, łaskotanie, burczenie. Tak dziecko daje znać, że rośnie, a później czuje się pierwsze kopnięcie :-)

Witam sierpniowe przyszłe mamusie:-)
Ja jestem przyszłą pażdziernikową mamą...
Czy rosna Wam już brzuszki?
Ja sie nie mogę doczekac to moja pierwsza ciąża i ciekawi mnie w którym tygodniu zaczynają rosnąc brzusie?:-)
Pozdrawiam gorąco i życzę zdrówka