Dzin dybry!!!! Witam sie po kolejnej nie przespanej , dusznej nocy
nosz cholera wczoraj popadalo troche bylo nawet przyjemnie bo nie upalnie a wieczorem duchota straszna zero przeciagu mimo otwartych okien a dzsiaj od nowa niebo bezchmurne i juz prazy
budze zaraz M ma dzisiaj wolne i spadamy gdzies nad wode . A propo nocki to ja tez dzisiaj siku co chwile i za kazdym razem budzilam sie z mega twardym brzuchem juz po malu zaczyna mnie to denerwowac ale jutro wiyzyta to zobaczymy co ij ak!!!
Ciamajdko widzis kochany Tobi utulil wczoraj a dzisiaj na pewno bedzie lepszy dzien, fajnie ze z psiapsiolka wyjasnione tylko juz wiecej sie nie daj!!!!
Kasia2506 to milego pobytu u tesciow!!!!
Riba dostalam dzieki;-)
Black Opal chyba wszystkie mamy takie obawy ze zacznie sie w najmniej odpowiednim momencie
Malagonia oj od razu czarne mysli, wszystko bedzie ok zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby u lekarza bylo wszystko po twojej mysli!!! czekamy na wiesci
Monika8112
ty ranny ptaszku!!!!
dziewczyny ja uciekam bo M sie obudzil !!! milego dnia i kciuki za wizytujace trzymam!!!
nosz cholera wczoraj popadalo troche bylo nawet przyjemnie bo nie upalnie a wieczorem duchota straszna zero przeciagu mimo otwartych okien a dzsiaj od nowa niebo bezchmurne i juz prazy
budze zaraz M ma dzisiaj wolne i spadamy gdzies nad wode . A propo nocki to ja tez dzisiaj siku co chwile i za kazdym razem budzilam sie z mega twardym brzuchem juz po malu zaczyna mnie to denerwowac ale jutro wiyzyta to zobaczymy co ij ak!!!Ciamajdko widzis kochany Tobi utulil wczoraj a dzisiaj na pewno bedzie lepszy dzien, fajnie ze z psiapsiolka wyjasnione tylko juz wiecej sie nie daj!!!!
Kasia2506 to milego pobytu u tesciow!!!!
Riba dostalam dzieki;-)
Black Opal chyba wszystkie mamy takie obawy ze zacznie sie w najmniej odpowiednim momencie

Malagonia oj od razu czarne mysli, wszystko bedzie ok zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby u lekarza bylo wszystko po twojej mysli!!! czekamy na wiesci
Monika8112
ty ranny ptaszku!!!!dziewczyny ja uciekam bo M sie obudzil !!! milego dnia i kciuki za wizytujace trzymam!!!
Głównie wzięłam rozmiary od 6do12mc więc puki co ich nie piorę i nie szykuje :-)

dobra, otwieram tylne drzwi i mi je odbiło, dotknęłam jego samochodu, a on z mordą wysiada i się drze: ślepa Pani jest??? jak się ku***wa drzwi otwiera to sie patrzy, obiła mi Pani samochód... patrzę, fakt milimetrowa biała kropka z mojego auta... mówię: przepraszam ale to nie rysa, tylko lekko odeszła mi farba... i ścieram tą kropeczkę,nie ma nic, a on wziął moje drzwi i przypieprzył nimi w swój samochód i zrobił se ryse specjalnie żeby mi pokazac że to moja wina... mówi: dzwonię po policję! mówię: niech se Pan dzwoni , ja stąd jadę bo nie mam już siły... popłakałam się i wsiadam do tego auta tak wciągając brzuch żeby czasem drzwiami kierowcy nie dotknąć jego auta... mówię: no ciekawe jak ja teraz wejdę, a on: trzeba było się nie pier**lić to by takiego brzucha nie było.nie zatrzymywał mnie.. pojechałam zalewając się łzami...ledwo ulicę widziałam... na moich drzwiach nic nie ma, kompletnie... jaki pier**lony dziad... siedze i wyję...