andzia1987
Fanka BB :)
neftis - gratulacje
Gabulski biega już po całym mieszkaniu
wszędzie go pełno. właściwie to już zaczyna biegać! wszystkie narożniki mam pozaklejane, bo niestety czasami wypada na zakrętach
mls - my myslimy nad takim dmuchanym basenem/ trampoliną z piłkami i huśtawkę, żeby zamontować w mieszkaniu.
Gabulski biega już po całym mieszkaniu
mls - my myslimy nad takim dmuchanym basenem/ trampoliną z piłkami i huśtawkę, żeby zamontować w mieszkaniu.

kadrowa wprowadziła mnie w błąd i tym sposobem 31 X mam urlop bezpłatny
no cóż...kolejny będzie już 22 XI i o tym poinformowałam dyrektora. Ucieszyła mnie jego reakcja, bo powiedział, że jakoś się dogadamy. Marcin drzemie, ja kończę obiad. Potem jeszcze ugotuję zupkę na jutro. Tylko potrzeba mi jakiegoś żeberka albo cóś;-)nie byliśmy na zakupach w weekend i lodówka trochę straszy pustkami ;-) wczoraj przez ponad połowę dnia kiepsko się czułam, bolała mnie głowa i było mi zimno. Na szczęście dziś już jest ok. Dziś przyszedł mi garnek do gotowania na parze. Długo się zbierałam do jego kupna aż w końcu go mam 
I liczę na jakieś inspiracje do gotowania na parze.

nadal bez zmian raz lepiej raz gorzej ale ogolnie nie ma dnia bez "pana pawia"
wykancza mnie to rano jest jeszcze znosnie... zaczyna sie po poludniu i tak do wieczora
taka widocznie moja natura . Przez to ze M byl w szpitalu a ja sie tak potwornie czuje musialam odwolac wiyzyte u gina bo nie dalam rady za kierownice wsiasc sama. oglonie ten tydzien to byl jeden z najgorszych w ostanim czasie ale co zorbic. m juz w domu to chociaz moge spokojnie na spacer z psem wyjsc, wiecej na razie moj malz nie moze mi pomoc bo ma zakaz dzwigania itd.