Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze uszy mi juz wiedna ale nic innego na dzien dzisiejszy mojego synusia nie interesuje
. Co u nas ida zeby hurtowo wszystkie czworki jednoczesnie wiec jestem nerwowy, marudny i tylko mama i mama . No i mamy pierwsze kroki za soba moj mega leniuch zaczyna tuptac na razie male "dystanse";-) ale juz bez trzymania. a no boimy sie strasznie nocnika:-(. Wiec na razie odstawiamy nauke nocnikowania moze jak te zabki wyjda i bedzie mniej nerowowy. no ja zaczynam po malutku miec nadzieje ze moje dolegliwosci juz mijaja ostatnie trzy dni z wyjatkiem wczorajszego wieczoru bez wymiotow, mdlosci jeszcze sa ale juz nie tak meczace . Wczoraj tulilam muszelke ale to tylko dlatego ze pokusilam sia na kabanosa . moja tesciowa przywiozla na moje zyczenie z polski i mi zaszkodzil. a dokjladnie wiem ze kielbaski to jesc nie moge w tej ciazy bo mnie odrzucilo nie mam pojecia co ja sobie z tym kabanosem ubzduralam
. pomalutku brzusio zaczyny rosnac
kolejna wizyta u gina 1 grudnia. no i odzyskalam moje ukrdzione dokumenty najpierw jak juz pislam znalazl sie dowod osobisty, pozniej karta ciazy, pozniej torebka ...pusta no i na koncu prawo jazdy takze szczescie w nieszczesciu.