Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i smiało możesz przysypiać przy tym karmieniu nocnym nawet wskazane;-)
chyba jednak w tym kolejowym. Zresztą obojetne mi to byleby urodzić szczęsliwie. A powiedz mi ty miałas swoją mega drogą położna prawda? zadowolona jesteś z porodu i opieki?

miłej niedzielino to jesteś niezła, ja bym chyba ze strachu zeszła jak bym nie wiedziała dokąd jechać. Co do usługi położnej to kosztuje standardowo 1 tys. PLN i wygląda to tak że podpisujesz umowę ze szpitalem a nie położną. Cena jest podobna na Raciborskiej.Summerbaby nie uwierzysz ale sie jeszcze do końca nie zdecydowałamchyba jednak w tym kolejowym. Zresztą obojetne mi to byleby urodzić szczęsliwie. A powiedz mi ty miałas swoją mega drogą położna prawda? zadowolona jesteś z porodu i opieki?

) o godzinie 2;35 przyszedł na świat |Pawełek 3790kg szczęścia i 56cm miłości :-) :-) poród błyskawiczny ( 3 godziny :-) ) :-):-)