• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

Miemie ja już opracowałam do perfekcji sztukę bezszelestnego wstawania do wc bo co się poruszę to mąż pyta: co się dzieje, albo to już, od kiedy on tak czujnie śpi, kiedyś to mogłam po nim skakać bo mieliśmy łóżko tak w sypialni że ja śpiąca pod ścianą aby wstać musiałam przez niego i się nie budził a teraz lekki szelest i oczy jak 5 zł ma.

Kakarolina wiesz, że ja serio myślałam że ty z tą Helgą to na poważnie. Małgosia bardzo ładne imię. Pewnie coś wymyślicie macie jeszcze jakieś kilka godzin.

Sempe to trochę tego picia masz, 2 zgrzewki to nie tak w końcu mało, chyba że planujesz ostry obiad.

reklama
Sempe, zwariować można, każda lista inna:-) Ja mam niecny plan teraz 3 t jem dietetycznie czyli szpitalnie, z owoców jabłka i banany, warzywa te co można ale ugotowane, a od 2 m- c już sobie codziennie wprowadzam coś innego, nie od razu smażone ale może czosnkiem coś przyprawie czy zjem arbuza który na mojej liście jest od 2 - mca. Na mojej liście to w 2 m - cu można nawet jeść uwaga....surowe śliwki:tak: Malin nie lubię, a przeczyściło Cię pewnie po borówkach bo one mają działanie rozwalniające.

Małgosia fajowo, na pewno lepiej niz Helga ;)
babeczki, a ten "seks farmakologiczny" to co to? ten zel z prostaglandynami wlasnie?
trzymam kciuki za Marcie, ja tam mysle ze wiedza co robia i przy nieprzygotowanej szyjce chyba lepiej skurcze wyciszyc, bo nacierpialaby sie strasznie a i tak mogliby ja na koniec pociac. niech tylko sie dobrze nastawi teraz i odpocznie jeszcze poki moze.
asia85, popatrzylam na te liste i wcale mi sie ona nie podoba! ;)
mam zamiar jesc duzo ryb i warzyw i zup i kasz, i sushi i tatara... mam nadzieje ze nie bede musiala niczego eliminowac, bo zycia z gotowanym indykiem i marchewka sobie poki co nie wyobrazam!
dzis z racji ochlodzenia dzien pt. "deska i zelazko". a wieczorem spotkanie z ludzmi z roboty, pewnie ostatnie przed godzina zero ;)
aaaaaaa i kciukasy dla RatinyZ! bardzo punktualnie sie dziec objawia :)

Ja też ostatnio intensywnie myślę nad imionami - o ile w przypadku chłopca nie mam wątpliwości - bo Szymek bardzo mi się podoba, ale dziewczynka to jeszcze skłania do namysłu - Ania, Anulka - bardzo mi się podoba, ale myślę też o Hani, Amelce, Lence itp. M podoba się pierwotnie wybrane Ania, więc i tak pewnie na tym staniemy.

A ja teraz masowo pranie robię. Jak nie ubranka, tetry, to nasze rzeczy. I przymierzam się do pieczenia - jakieś czekoladowe. Ostatnio piekłam szarlotki, były pycha, więc dla odmiany coś innego. Zresztą pieczenie mnie bardzo odpręża. A jeśli już w temacie jestem - Asia jeśli masz jakieś fajne i szybkie przepisy na drożdżówki, brioszki, wrzucisz do odpowiedniego wątku? :tak:

weronkazz seks farmakologiczny to normalny seks w imię wyższych celów :-D:rofl2: niekoniecznie musi być czystą przyjemnością

Dziewczyny Hilda i Truda to sa typy mojego durnego M, który sobie całą ciążę jaja robi. Jeszcze nie było poważnej rozmowy :baffled:
Po głowie mi chodzi Hania, Małgosia, Marianna. Ostatnio mnie wkurzyl to powiedziałam, że będzie Paloma a jak nie to rozwód .

MieMie, moją przygodę z pieczeniem zaczynałam parę lat temu z dorotus z bloga moje wypieki, ona ma dużo przepisów też z cincina gdzie nie ma tak ładnej szaty graficznej ale przepisy są pierwsza klasa. Mogę Ci polecić wszytkie wypieki dorotus z działu bułki na słodko czy cisata droźdżowe bo wszytkie wypróbowałam, to jest moje góru pieczenia. Teraz już sama tworzę jakieś swoje proporcje, dodatki, ekserymentuje z liością drożdży (mniejsza ilość, a zwiększam czas wyrastania), zamiast dużej ilości jaj bardziej dietetycznie, a też żólty kolor uzyskamy dzięki domowemu przecierowi z dyni, super książka na początek pieczenia "droźdźowe wypieki" Pnia Małgorzaty Zielińskiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry