kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson, Sumerbaby ja za pół etatową nianię płaciłam 750zł
tylko opieka nad Maksem w dodatku młody miał 1,5 roku nie wiem czy niemowlak nie jest droższy 
Irosson też kupiłam tą dostawkę ale jeszcze nie zamontowałam
póki co wsadzam Maksa do gondoli z Olką
a u nas znów katar. Była lekarka na kontroli to przy okazji po przepisywała mnóstwo leków wydałam w aptece 130zł
a to tylko katar. Na szczęście w uchu i w gardle czysto mam nadzieję, że nie zejdzie dalej.
No i mam swoje 4kg
szczęścia wreszcie. Czyli u nas kg w 6tyg całkiem ładnie na tym mm troszkę Olka podgoniła. Zaraz zmykam do dentysty a potem na spacerek do wieczorka miłego popołudnia
Irosson też kupiłam tą dostawkę ale jeszcze nie zamontowałam
póki co wsadzam Maksa do gondoli z Olkąa u nas znów katar. Była lekarka na kontroli to przy okazji po przepisywała mnóstwo leków wydałam w aptece 130zł
a to tylko katar. Na szczęście w uchu i w gardle czysto mam nadzieję, że nie zejdzie dalej.No i mam swoje 4kg
szczęścia wreszcie. Czyli u nas kg w 6tyg całkiem ładnie na tym mm troszkę Olka podgoniła. Zaraz zmykam do dentysty a potem na spacerek do wieczorka miłego popołudnia
Ostatnia edycja:
u mnie Laura jak nie mam dostawki, to staje na koszu i też da się jechać, tylko wtedy wózek niestabilny. no a z opiekunką, to sporo, dobrze, że u mnie babcia bierze co laska i się nie buntuje
Moja mama od października bezrobotna może też pójdę do jakiejś roboty