A mu dziś po szczepieniu i bioderkach wszytko ok, Ula zasnęła. M wrócił z konferencji i poszedł z psem i znów dziś NIC się nie pouczyłam. Za to psuły mi się jabłka i robiłam o 6 rano (to pora mojej największej aktywności) szarlotkę
Już zjedzona, a tyg 2 kg chyba szybko się nie pozbędę
Moja też w dzień je często ale w nocy ma tylko jedno karmienie i to wcale nie długie.
Ja mam pracę w domu, czyli sama będę siedzieć z Ulą i chodź moja mama jest zadeklarowana zostawać ja nie chce, już teraz się nie zgadzamy jak dziecko ubierać, jak trzymać itd.
O nie, nie nikt mi przy dzieciaku nie będzie majstrował i urabiał na swoją modłe
Więc mam fajnie i nie fajnie bo jest jeszcze aplikacja i jak Wy teraz wszystkie na spacerki chodzicie to ja nad książkami i żal mi tego mojego maluszka, że taka mało jest na polu. I tak samo będzie jak będę pracować nie będę miała w ciągu dnia tyle czasu dla niej.
Już zjedzona, a tyg 2 kg chyba szybko się nie pozbędę
Moja też w dzień je często ale w nocy ma tylko jedno karmienie i to wcale nie długie.
Ja mam pracę w domu, czyli sama będę siedzieć z Ulą i chodź moja mama jest zadeklarowana zostawać ja nie chce, już teraz się nie zgadzamy jak dziecko ubierać, jak trzymać itd.
O nie, nie nikt mi przy dzieciaku nie będzie majstrował i urabiał na swoją modłe
Więc mam fajnie i nie fajnie bo jest jeszcze aplikacja i jak Wy teraz wszystkie na spacerki chodzicie to ja nad książkami i żal mi tego mojego maluszka, że taka mało jest na polu. I tak samo będzie jak będę pracować nie będę miała w ciągu dnia tyle czasu dla niej.
Ostatnia edycja:
Kurde wyskoczyla mi na stopie kurzajka wirusowa i jutro ide ja wyciac bo dermatolog powiedziala z moge male zarazic:-(Troche sie boje.Ciekawe gdzie podlapalam to cholerstwo.
Kupiłam jeszcze dwa inne i oba do bani, jeden mierzy i mierzy, a drugi zaniża temperaturę o ok. 0,7 stopnia. Już nie wiem jaki wziąć bo ten ostatni bardzo nam w aptece polecali. Możecie coś podpowiedzieć w tym temacie? :-)

) i śpi grzecznie w łóżeczku :-)