Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mieszkam w małej miejscowości u mnie średnia płaca, to minimalna krajowa, połowa moich znajomych z liceum nie pracuje, mieszka z rodzicami, albo już jest na zachodzie, kto ma pracę to ją szanuje, bo u nas szybko się wypada z rynku, nie jest łatwo znaleźć coś za przyzwoite pieniądze, a już nie wspomnę o dziedziczeniu stanowisk, więc trza brać co dają, się nad tym nie zastanawiać 

a tez miał już pracę pewną, po miesiącu się zwinęli
ale my to już byliśmy bezrobotni, bezdomni z chorym dzieckiem, ale jak to mówią co nas nie zabije, to wzmocni
teraz (tfu, tfu) jest w miarę ok, mąż po teściu odziedziczył dużo hektarów, więc jest jakieś światełko w tunelu, że może się wybudujemy za jakieś 158lat 
No u nas głównie rodzinę utrzymuje M, bo zarabia na prawdę dobrze i jeszcze robi mnóstwo grantów, ale trzeba za aplikację zapłacić, na lekarzy i lekarstwa podczas ciąży wydawaliśmy nawet 1000 zł miesięcznie więc musimy się przygotować niedługo na taki wydatek jeszcze.
czekam na kuriera od rana, a na złość coś go nie widać
sprzątnęłaś te szafki? mi się ruszyć nie chce, mąż kazał odpoczywać :-)
a ta wstrętna baba napewno się nie zgodzi
narazie stwierdziłam że się wstrzymam z sanepidem i poczekam aż babcia pójdzie po ten podpis i ta baba się nie zgodzi( a jestem tego pewna że tak bedzie) wtedy ja pójdę nie będę się czaić i ją zaszantażuje ostro i albo podpisze albo się policzymy. A właśnie dziś w interwencji jest reportaż o mojej pięknej skorumpowanej mieścinie.... Oczywiście znów bagaci mogą jeździć po pijaku ah szkoda gadać...