MieMie to na pewno reakcja po szczepionce i tyle. Tak często się zdarza. Nie martw się i trzymaj się.
Dzag chlipaczko, mam nadzieję, że już lepiej.
Ja mam pomysł założymy M szkołę i ich przeszkolimy w materii wspierania kochanych żon w opiece nad dzieckiem. Ja swojego już trochę wychowałam przy pierwszym, ale do ideału mu jeszcze trochę brakuje, szczególnie w nocy. On nie słyszy Maćka;-)
My już po pierwszej 20 minutowej drzemce, a koło 10 spacerek. Miłej niedzieli
Dzag chlipaczko, mam nadzieję, że już lepiej.
Ja mam pomysł założymy M szkołę i ich przeszkolimy w materii wspierania kochanych żon w opiece nad dzieckiem. Ja swojego już trochę wychowałam przy pierwszym, ale do ideału mu jeszcze trochę brakuje, szczególnie w nocy. On nie słyszy Maćka;-)
My już po pierwszej 20 minutowej drzemce, a koło 10 spacerek. Miłej niedzieli

. Moja rada dzwoń do lekarki następnym razem, a nie pytaj się na forum. Pojawiają się takie reakcje po szczepieniach, bo szczepienie to lek i jak każdy lek ma niekiedy skutki uboczne. Trafiło na Twoją Lilcie bo zawsze na kogoś musi, idź dla spokoju do neurologa.
a tak na serio, u męża w domu była mocno zaznaczona obecność ojca, teść okropnie lubił dzieci, mój mąż tak samo, czasem coś nie zrobi po mojej myśli, ale ojcem jest fantastycznym