Olga RaQ
Fanka BB :)
rany dziewczyny, ja dziś z moimi dziewczynkami spałam do 9.30... masakra. tyle dnia zmarnowane... i codziennie później wstajemy. wstajemy o takiej godzinie o jakiej się obudzi Natalia i przydrepce do mnie i Hani do sypialni, a Natalia codziennie później wstaje i później idzie spać... powinnam wstawać wcześniej i ją budzić...
robimy śniadanie i idziemy w końcu na spacer bo dziś nie pada i wg prognozy ma się nawet przejaśnić. a ja tak siedzę w tym domu cały czas, aż wstyd
jemy i idziemy, nieważne że coś nie posprzątane itp, sprzątanie nie zając...
umówiłam właśnie Kenę na zabieg sterylizacji na 22 listopada... mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze, ciężka to dla mnie decyzja bo miała mieć szczeniaki z Jumperem... ale nie mam gdzie postawić kojca, mam dwójkę małych dzieci i mam co robić... a ona wiosną będzie miała już 6 lat i nie ma już na co czekać... nie będzie szczeniaczków
jej poprzednie mają 8 miesięcy, są śliczne i dają ogromną pociechę nowym właścicielom, no ale cóż, takie życie... trzeba się cieszyć tym co się ma a nie chcieć więcej i więcej... tak będzie lepiej, dla dobra ogółu muszę zrezygnować z moich planów
robimy śniadanie i idziemy w końcu na spacer bo dziś nie pada i wg prognozy ma się nawet przejaśnić. a ja tak siedzę w tym domu cały czas, aż wstyd
umówiłam właśnie Kenę na zabieg sterylizacji na 22 listopada... mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze, ciężka to dla mnie decyzja bo miała mieć szczeniaki z Jumperem... ale nie mam gdzie postawić kojca, mam dwójkę małych dzieci i mam co robić... a ona wiosną będzie miała już 6 lat i nie ma już na co czekać... nie będzie szczeniaczków
Ostatnia edycja:

ale fajnie zobaczyć jak ktoś inny sobie radzi