pamelcia100
Fanka BB :)
To ja się dziś pożalę jaki wczoraj fatalny dzień miałam na hardkorze... Spałam wczoraj w nocy 2 godz bo miałam egazmin i się uczyłam rano polazłam na uczelnię bez czapki przeiwało mnie i zatoki odrazu po wejściu mnie napierdzielały egzamin z nerwów też prawdopodobnie zawaliłam mimo nauki i tego że umiałam grrrr Wróciłam ze szkoły patrze a okresu dostałam...
już myślałam że wogóle podczas karmienia nie dostane (ale chyba mi mini pigułka wywołała) brzuch mnie napieprzał głowa też chciałam odespac nockę a mała mega kolki dostała darła się jak poparzona tz nie dawał rady ja przy takim ryku też nie mogłam spac i na zmianę z nią chodzilismy od 17 do 22 bo o tej dopiero zasneła
masakra jak przy niej padłam to nawet prysznica nie wzięłam...
już myślałam że wogóle podczas karmienia nie dostane (ale chyba mi mini pigułka wywołała) brzuch mnie napieprzał głowa też chciałam odespac nockę a mała mega kolki dostała darła się jak poparzona tz nie dawał rady ja przy takim ryku też nie mogłam spac i na zmianę z nią chodzilismy od 17 do 22 bo o tej dopiero zasneła
masakra jak przy niej padłam to nawet prysznica nie wzięłam...
kupiłam produkty na ciasto do pierniczków, Karolina mam jakiś przepis od mamy, co jest hitem rodzinnym i dla takich leworęcznych jak ja, więc najpierw jego spróbuję, jak wyjdą fajne, to wam przepis sprzedam