Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakie ćwiczenia można wykonywać w zagrożonej ciąży? Moje mięśnie są w stanie zaniku !! Masakra...
![]()
.ewa no wiesz zrobiłaś szarlotkę i nie zjadłaś??? za mną cały tydzień szarlotka chodziła piec mi się nie chciało a w piekarni nie było takiej co lubię, więc musiałam obejść się smakiem.
tak cornelka, mnie też się marzy parka, ale czuje, że to będą chłopaki, w rodzinie po obu stronach same samce ;-)Jeszcze fajniej jak jest i dziewczynka i chłopczyk :-)
Kupiłam chlebek razowy, będę zajadać z pasztetem domowej roboty (tylko takie mięsko mi wchodzi) oraz takie małe rożki z serem. Mniam...chyba niebawem zrobię sernik, bo coś za mną ser chodzi.Mygdu też dzisiaj zrobię gulasz węgierski z łopatki, bo mam dużo zamrożonej sprzed ciąży. Najwyżej mąż będzie miał kilka obiadów zapewnionych. Ale może takie pikantne, aromatyczne mięsko z warzywami jakoś mi podejdzie. Zawsze byłam fanką mięska, a terazMoże gulasz z mięskiem i warzywami by przeszedł

Dziewczyny, chciałam sie Was spytać - czy miałyście a może macie jakieś bóle brzucha? Ja mam od dwóch dni takie pobolewania po bokach, raz jednym, raz drugim, jakby w okolicach pachwin.Pomożcie![]()