Olga RaQ
Fanka BB :)
Aasi to życzę Ci żeby było lepiej z M... u nas odpukać od jakiegoś czasu wszystko ok, dzielnie razem znosimy przeciwności losu 
Aia, z takimi sąsiadami jeśli słychać to nieźle musi być, kiedyś mieszkałam nad wiekowym dziadkiem wykrzykującym przekleństwa do telefonu i oglądającym na pełnym dźwięku powtórki złotopolskich o 6 rano, codziennie... w sumie mi to nie przeszkadzało, chyba
kiedyś zapuściłam mu w odwecie na full wieżę, taki kawałek z lat 80-tych, leciał w radiu
na całą kamienicę było słychać. całą zwrotkę i refren
do teraz jak go słyszę widzę tamto mieszkanie
mieszkałam tam sama na studiach
gorgusia - niezła akcja z kinem
nieźle to Twój M wykombinował 
dzag - będę zgłębiać temat żłobka/przedszkola, zrobię jakiś wywiad
ne wiem na ile mnie to odciąży (zależy od Hani
) ale dla N będzie super
ona byłaby w siódmym niebie, wystarczy jej kupka zabawek innego dziecka (np. w czasie wizyty u znajomych) i jest pochłonięta na kilka godzin
a towarzystwo dzieci bardzo dobrze jej robi
kiedyś też goniła z synkiem koleżanki po ogromnym mieszkaniu, super się bawiła. staram się jej organizować takie wyjścia
Aia, z takimi sąsiadami jeśli słychać to nieźle musi być, kiedyś mieszkałam nad wiekowym dziadkiem wykrzykującym przekleństwa do telefonu i oglądającym na pełnym dźwięku powtórki złotopolskich o 6 rano, codziennie... w sumie mi to nie przeszkadzało, chyba
gorgusia - niezła akcja z kinem
dzag - będę zgłębiać temat żłobka/przedszkola, zrobię jakiś wywiad
ne wiem na ile mnie to odciąży (zależy od Hani
Jestem beznadziejna z tym "codziennym" ogarnianiem. Żeby dwa miesiące się zbierać do "odświeżenia" córcinych półek z dawno za małych ciuszków?! Szczyt
Muszę przyznać, że pomimo pogańskiej godziny lubię te nasze poranki i mam cichą nadzieję, że się nie zmienią
Będę miała większą motywację, bo też biegam
Niech wreszcie sobie pójdzie w diabły!
powiedziałam mu to. chciał mi kupić coś pod choinkę i w galerii zaproponował wizytę u jybilera ale jakoś nie miałam natchnienia albo nie mogłam się zdecydować. Ale żeby coś sam od siebie wymyślił to nie! To jest taki dobry chłopak ale zero polotu czy jaiegoś romantyzmu.