gorgusia
Fanka BB :)
Wróciłam 
Nadrabiam powoli-póki co opis Mart
Faceci są boscy!
Ja M ostatnio poprosiłam żeby kupił Kacowi zupkę jarzynkową w słoiczku żeby była awaryjna. Wrócił z zupką jarzynkową z mięskiem i kluseczkami i cały zadowolony mi ją wręczył. Ja czytam, a to po 8. miesiącu
Szkolenie było rewelacyjne! Nie widziałam,że tak można znać się na sprzedaży, handlu i rozmowach z ludźmi. Nie wiem jak to opanuję, ale jakoś muszę.
Po 18minutach ćwiczeń na roolkach miałam gigantyczne zakwasy!
M z Kacprem chodził na basen- było czysto, ładnie i woda miała 30 stopni. Kacper uwielbia wodę! Chlapał, machał nóżkami i się cieszył. Chodzili rano sami, a wieczorem chodziliśmy we troje.
Lecę Was poczytać.
Nadrabiam powoli-póki co opis Mart
Faceci są boscy!Ja M ostatnio poprosiłam żeby kupił Kacowi zupkę jarzynkową w słoiczku żeby była awaryjna. Wrócił z zupką jarzynkową z mięskiem i kluseczkami i cały zadowolony mi ją wręczył. Ja czytam, a to po 8. miesiącu
Szkolenie było rewelacyjne! Nie widziałam,że tak można znać się na sprzedaży, handlu i rozmowach z ludźmi. Nie wiem jak to opanuję, ale jakoś muszę.
Po 18minutach ćwiczeń na roolkach miałam gigantyczne zakwasy!
M z Kacprem chodził na basen- było czysto, ładnie i woda miała 30 stopni. Kacper uwielbia wodę! Chlapał, machał nóżkami i się cieszył. Chodzili rano sami, a wieczorem chodziliśmy we troje.
Lecę Was poczytać.
. I lecę zaraz spać. Od jutra zaczyna się wstawanie przed 6:00 :-(.