Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masz dla kogo ;-)
ona w ogóle jest taka kokietka....:-)
Niestety ,ale często tak jest,że jak ludzie w młodym wieku zostają rodzicami,to kolorowo nie jest:-( U nas też się nie przelewa,M pracuje,ale niezbyt duże zarobki ma, myślałam iść do pracy,ale też problem,bo na żłobek nas nie stać(szczególnie ,że w mieście są tylko dwa-jeden strasznie drogi,do drugiego trudno o przyjęcie),a tak na co dzień nie ma nam kto z małym zostać. Zresztą nie powiem,niby skończyłam technikum,ale troszkę mi brakuje dalszej edukacji...(chodzę do studium,co dwa tyg,ale co to za szkoła
). Nie porównuję tu naszych sytuacji,broń Boże,tylko wiesz chodzi mi o to ,że na początku ,,dorosłego'' życia często lekko nie jest,szczególnie jak je się dość wcześnie zaczęło i jest dziecko,ale jak się czegoś chce to na pewno się to osiągnie,małymi kroczkami. Wierzę ,że i Tobie się ułoży,Wam-Tobie i Ali;-) Na razie może dowiedź się w Mops-ie co Ci przysługuje -na pewno dostaniesz jakieś dodatkowe pieniążki w Twojej sytuacji i koniecznie złóż dokumenty o podwyższenie alimentów-w 100% je dostaniesz,a pare stówek na drodze nie leży.Będzie dobrze,głowa do góry! Masz cudną córcie,dla niej dasz radę;-)