Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam serdecznie, jestem nowa, pierwszy dzidziuś o ile donoszę...podobno 9 tydzień, termin na 26 sierpnia...

Ale super!! Zazdroszczę az tych bliźniaków ( choc nie wiem jak bym dała radę z dwójką). Ale żeby od razu trafić parkę - tylko pogratulować. No i dobrze, że wszystko ok. Czekamy na fotkę!! Musi wyglądać cudnie :-)
W srode mam na 10.30 egzamin na prawko a na 16.30 w Lublinie wizyte u doktor z Instytutu chorob zakaznych.Mam andzieje ze wszystko przebiegnie pomyslnie:-)Witam!
Jestem tu pierwszy raz - pierwsza ciąża, termin 22 sierpniateż sie boję czy donoszę bo jakieś to wszystko abstrakcyjne jeszcze nadal jest. Poza tym żadnych ciązowych objawów - zero mdłości, zero jakichś konkretnych silnych zachcianek, tylko bolące piersi i ostatnio pojawiło się częstsze chodzenie do toalety. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy i mam nadzieję że tu z Wami zostanę przez następne ok 29-30 tygodni
![]()