Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje Ci KochanaKruszki wg mojego lekarza będziesz na stykRobi się to do 14 tygodnia tylko, że lekarze liczą inaczej tygodnie niż suwaczki (Każdy w ogóle liczy inaczej
) jak masz 14 i 2d to wg lekarza jesteś w 14tyg. czyli nie 13 i 6d a 14 i 6d.
Ja jak pójdę to będzie 14 i 2d i nic a nic się nie stresuję. Moja lekarka jest genialnym położnikiem moją znajomą mam do niej 100% zaufania. Jak do wszystkich moich lekarzy (nie wybieram ich przypadkowo)
Lepiej później niż wcześniej zrobić to badanie tak mi mówiła. Bo jak zrobisz za wcześnie to kość nosowa może nie być jeszcze widoczna np.
Najlepiej pytać lekarzy nie czytać ....
nie boj sie, ja to juz sie nie moge doczekac, i zagladalam w papiery i tutaj jest napisane ze do 14 tyg, ale oni faktycznie moga liczyc inaczej, nie ma skonczonego tygodnia,kruszki fajnie ze w koncu masz umowione usg. Tylko tak jak mowia dziewczyny na genetyczne i te pomiary bedzie za pozno. No chyba ze dzidzia bedzie troche mniejsza, bo to liczy sie tez przedzial ile ma cm. Ale to i tak nie jest najwazniejsze. Wazne ze zobaczysz w koncu swoja dzidzie. A na pewno wszystko dobrze obejrza czy ma wszystkie narzady itd. Te pomiaru w koncu nie sa najwazniejsze.
Ja mam genetyczne jutro o 14. Strasznie sie boje. Niby pisalam ze nie dopuszczam do siebie zlych mysli ale jednak im blizej wizyty tym strach wiekszy. Szczegolnie ze niedawno moja kolezanka wlasnie na tym genetycznym dowiedziala sie ze jej dzieciatko przestalo sie rozwijac ok 10 tc. Strasznie sie boje zebym jutro nie uslyszala podobnie przerazajacej wiadomosci. A jeszcze ide na badanie sama, bo maz nie moze sie urwac z pracy :-( jak tu poradzic sobie z tym stresem??????? Ide Julke obejrzec na tvn :-)
musieliśmy odstawić wszystkie kaszki, mleko, nabiał i soczki, maść dostała z antybiotykiem i się 2 tyg. dręczyliśmy z tym, jak masz czas to może przejdź się do pediatry, u nas pierwsze objawy to jak potówki wyglądało, a później to już krwawa rzeź
ja mam lekarza w czwartek, zobaczymy czy mi genetyczne zrobi, czy da mi skierowanie na jakieś specjalistyczne badania, jutro muszę wstać na badania, a taaaaaaak mi się nie chcę w ten mróz 
Bo już chyba lepiej nic nie mówić niż stwierdzać, że badanie będzie nieważne...;-) bo to stresuje. Zobacz co masz w suwaczku niby jutro 15 tydzień a masz dopiero omówić badania prenatalne z lekarzem...kakarolina a kto kogo stresuje?
ja mowie co wiem tak jak i Ty
a co powie Twoj lekarz kruszki to tez inna bajka bo u mnie mowi sie inaczej u kakaroliny inaczej wiec ciezko stwierdzic. Z reszta badanie moze wyjsc tak a bedzie zupelnie co innego wiec nie ma sie co nakrecac tymi datami