Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sopelek, ja na początku też sie cieszyłam, bo miałam piękną, gładką buzię. A teraz od jakiś 2 tygodni, tak mnie strasznie wypryszczyło, jak licealistkę! Buzię i plecy i dekolt!
Na szczęście paznokcie się wzmocniły i włosy rosną mi jak szalone![]()

100 lat dla solenizantki 
moja i mojego męża ulubiona i wszamałam 2 talerze
jutro wraca TZ to się ucieszy 
wena do puzzli mnie opuściła niestety
a jutro wracam do pracy

Strasznie ciasta mi sie chce ,moze cos upieke...hmmmkochaniewitajcie wszystkim gratuluje przez jakiś czas byłam z wami ale los chciał inaczej i dołączyłam do starających się po poronieniu, zazdroszczę wam ale szczerze trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania i po cichu liczę że dołącze do listopadówek eh zmykam bo mi zaraz serce pęknie...
buziaki
no dokladnie tak jak ze mnaSopelek, ja na początku też sie cieszyłam, bo miałam piękną, gładką buzię. A teraz od jakiś 2 tygodni, tak mnie strasznie wypryszczyło, jak licealistkę! Buzię i plecy i dekolt!
Na szczęście paznokcie się wzmocniły i włosy rosną mi jak szalone![]()
poradźcie kiedy powiedzieć szefowi o ciąży? umowę mam do stycznia 2013 (była na 2 lata)...
dużo chodzę, schylam się itp., chodziło mi raczej o to,że do któregoś tam miesiąca nie można już zwolnic pracownika...a poza tym jakby się okazało,że już "nie jestem" to tak jakoś głupio by mi było przed `resztą ludzi...