doti12
Fanka BB :)
3timeangel zgadzam sie z dziewczynami i mialam napisac tak jak ci ci radzily tylko mnie uprzedzily. tzn zastanow sie czy go jeszcze kochasz,powiedz o tym co czujesz ,ze jest ci przykro ze cie oszukuje,ze przez to mu nie potrafisz zaufac,ze nie masz poczucia bezpieczenstwa ,ze przez to co robi niszczy wasz zwiazek .Wiesz wydaje mi sie ze teraz nie powiedzial ci o dlugu bo po prostu bal sie twojej reakcji,ze zle o nim pomyslisz.Pisalas sama ze nie powiedzial bo bys odeszla.Zalezy mu na tobie i nie chce cie stracic.Myslal ze uda mu sie splacic dlug a ty sie o tym nie dowiesz i bedzie ok.Za pierwszym razem nie powiedzial pewnie zebys nie pomyslala ze jest jakims nieudacznikiem,wstydzil sie.Sama piszesz ze sie stara,przymila itd to znaczy ze mu zalezy.Ja bym szczerze porozmawiala ,nie oskarzala tylko powiedziala o swoich uczuciach i stanowczo powiedziala ze nie chcesz aby kiedys sytuacja sie powtorzyla.Tylko jest jeden problem,piszesz ze nie mozesz na niego patrzec a gdy sie zblizyl,zwymiotowalas.Czujesz sie zawiedziona i oszukana.Mysle ze przydala by sie mala rozlaka,zebys zobaczyla czy ci na nim zalezy,czy bedziesz tesknic,bo teraz drazni cie kazdy jego gest .Nic na sile,u rodzicow odpoczniesz,spojrzysz na to wszystko z dystansem i zobaczysz czy chcesz to dalej ciagnac czy nie.Widzisz jaka ja mam sytuacje.Wszystkie dziewczyny ,kolezanki i mama mowia-zostaw,odejdz,wez rozwod .A ja co robie?Nadal sie szarpie w tym zwiazku bo go kocham,pociaga mnie jak diabli i mam ciagle nadzieje ze kiedys zmieni sie na lepsze, zdaje sobie sprawe ze bedzie ciezko ale sie zawzielam ze bede podstepem probowac uczyc go okazywania uczuc .Widzisz ciebie maz przytula,caluje a ja marze o takim gescie bo niestety tego nie mam i jakby mnie przytulil to fruwalabym ze szczescia.Zdaje sobie sprawe z tego ze niektore pomysla,ze to nie jest najwazniejsze.Nie jest ale jak sie tego nie ma na codzien to sie o tym marzy.Jesli jego gesty nie robia na tobie wrazenia ,wrecz odpychaja.To jest niepokojace i naprawde odpoczynek od siebie wskazany.Przy okazji on tez mialby czas przemyslec sprawe .no to sie rozpisalam.
U mnie tez po klotni sa ciche dni i tez nie jestem bez winy ,mowie przykre slowa tz w zlosci Wywloczymy od poczatku wszystkie sprawy i nie wiemy w koncu o co poszlo