Ja w pierwszej ciązy, miałam okropne mdłości i wymiotowałam az do 7 miesiąca , jak sie wymioty skączyły zaczęła sie zgaga przez która nie spałam az do konca ciąży

ale teraz po tym co przeszłam moge az do konca siedzieć w kibelku aby tylko maleństwo było zdrowe i sie szczęśliwie urodziło

no tak naprawdę nie wiadomo co bedzie,ale jestem dobrej myśli

u mnie wymioty zaczynają sie ok 6 tyg, wiec mam czas jeszcze
dreamgirl tylko pozazdrościć ogólnie samopoczucie w poprzedniej ciąży, kazda ciąża jest inna ale mam nadzieje ze i w tej bedzie tak dobrze u Ciebie
Kochana - to fakt po pierwszym poronieniu za szybko zaszłam(to nie było planowane) i stało jak sie stało, potem odczekaliśmy pare miesiecy ( 3 pełne cykle) i działaliśmy, miesiąc temu poleciało wszystko pare dni po terminie @ ale wszytsko konsultuje z moim ginekologiem, to nie jest tak ze robie wszystko na własną rękę......!! po ciąży biochemicznej mozna od razu sie starać, przeciez tyle kobiet tak roni, nie wiedząc nawet o tym,!!!!!!!!!!! także od tego cyklu lekarz kazał dalej działać i brać luteinę od połowy cyklu, i tak zrobiłam , od początku biore luteinę i mam nadzieje ze bedzie dobrze, !!!!!!!!!!!