stokrotka.af
Fanka BB :)
dzieńdoberek
ja zaliczyłam już 2 leśne spacerki z psiurem
a teraz gotuję botwinkową
chodziła za mna od miesiąca
ja zaliczyłam już 2 leśne spacerki z psiurem

a teraz gotuję botwinkową
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w sobote złamała mi się ósemka i byłam ja dzisiaj wyrwać. Czuję się potwornie... dziąło spuchnięte i boli, głowa też boli... Wiktorek jakiś bardzo spokojny i pojawia się strach... Kurde nie może byc nudno?? bleeee Mam nazieję, że przespię noc i jutro będzie lepiej. Najgorsze jest to, że ja kiedyś przrabiałam historię z suchym zębodołem i teraz panicznie się boję, że ten skrzep wypadnie i powróci ten potworny ból... ale musi być dobrze. 

Dzwoni do niej wczoraj bratowa męża i się pyta co ze świętami,a ona jej na to,że święta spędza z bezdomnymi u brata Alberta bo synowie się nią nie interesują,nawet do niej nie zadzwonią i ona wszystko im poświęciła a oni ją mają gdzieś...Normalnie witki mi opadły jak do mnie bratówka męża zadzwoniła i mi to opowiada 
No to dzwonie do teściowej i się pytam,czy pamięta ,że jej syn ma imieniny i czy do Nas wieczorem na obiad i ciasto przyjedzie.No i przyjechała i mówi nam to samo.Jak ją mąż śmiechem zabił i zj....od góry do dołu:"że on często wyjeżdza i ja zostaje sama a ona tylko po swoich koleżankach biega i się nie zainteresuję itd."