RatinaZ
Fanka BB :)
Asia ja też do takiego chodzę,ale dzidzia sobie włożyła pępowine między nogi na ostatnim USG (2 tyg temu
) i co zrobię ...nic...
Dzięki dziewczyny za pocieszenie...no staram się kupowac te neutralne jak już,ale jest ich tak mało...a nie chce mieć takich samych bodziaków na 56 i 62...
Dzięki dziewczyny za pocieszenie...no staram się kupowac te neutralne jak już,ale jest ich tak mało...a nie chce mieć takich samych bodziaków na 56 i 62...
cale 3 dni siedzialam nad opisami i dzis do poludnia.na razie skonczylam ale jestem zmeczona i oczy mi wysiadaja
Sempe trzymaj sie jakos.Olga wspolczuje feralnego dnia.50 osob w 5 godz i sama,oj wiem co to znaczy.Na koniec nie wiedzialam jak sie nazywam i jak sprawdzalam recepty wydawalo mi sie ze niektorych nie realizowalam i potem z seduchem pod broda sprawdzalam czy dobrze wydalam.Heh to byly czasy.Ale nic dobrze ze facet z wawolnicy daje mi szanse bo zwatpilam czy kiedys bede pracowac w swoim zawodzie .Tak jak wczesniej wspomnialam tutaj praca obecnie tylko po znajomosciach
i krucho jest bo prywaciaze oszczedzaja ,jedna osoba musi pracawac za 2 ,sekretarke i sprzataczke
A wogole to stwierdzam ze im czesciej sa przytulanki tym wieksza mam na nie ochote.Morduje juz mojego biednego chlopa do znudzenia ze az zasypia w trakcie. Slyszalam ze kobietkom zdarza sie zasnac hm ale facetowi?