LeRemi
Fanka BB :)
Tvp1 na zywo KULT wlasnie Celinke zapodaje
caly koncert jest w Opolu,rozplywam sie aaaaa, ja tam chce!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

..u mnie bez zmian....:-
pisze bo chciałam polecić mama ze złymi wynikami cukrzycy specjalna stronę na której dowiedzą się więcej o odżywianiu..itd....ja jestem na diecie..przynajmniej się staram..żołądek mi się skurczył..i waga tez...teraz to tylko 5,5 kg do przodu..i waga najwyżej się jeszcze cofnie..co mnie cieszy...bo przynajmniej...,motywacja do tego żeby jeść zdrowo mało i często...pozdrawiam wszystkie mamusie ...
Słodkie Mamy: Wszystko o cukrzycy w ciąży. Vademecum dla Kobiet z cukrzycą w ciąży .......p.s CZAS ZWOLNIC TEMPO BO 8 MIESIĄC TO NIE DOBRY MIESIĄC NA PORÓD..RÓBCIE TYLKO TO CO NIE WYMAGA DŹWIGANIA....SCHYLANIA SIĘ ITP...NA WED WIĘKSZYCH ZAKUPÓW.W MARKETACH .BO DZIECI...W 8 MIESIĄCU NIE MAJA PRZYGOTOWANYCH PŁUC DO ODDYCHANIA..WIEC MAMUSIE..ROBOTA..STOP..ODPOCZYWAMY....
.A TO MÓJ KĄCIK DLA MALUSZKA TAK WYGLĄDAŁ...KILKA TYGODNI TEMU TERAZ..JEST ZASYPANY...UBRANKAMI W PUDŁACH...ZABAWKAMI..I ..WSZYSTKIMI DUPERELKAMI...DO HIGIENY....BRAKUJE MI MIEJSCA..GDZIE JA TO PO UPYCHAM..CZEKAM NA USG..I WTEDY BIORĘ SIĘ ZA PRANIE..BO ZEGAR..CZASU DO PORODU..TYKA....POZDRAWIAM .MIŁEGO DNIA.......

)
) ale, że mi się brzuch trochę pokurczył to usiadłam na chwilkę. Taki wosk nie powinien być szkodliwy to przecież nie lakier tylko produkt naturalny ... nie wiem tak mi się zda. ja się tam dziś nawdychałam domestosów i cifów trudno porządek musi być
ech przede mną pokój Maksa idę na wojnę ....