u mnie właśnie dzisiaj ruszył remont. Aaaaaaaaaa. (...) Dzisiaj od 8 już zrywają podłogi, kują kafle, armagedon.
Ja mam tak samo tylko niestety nie było się gdzie wyprowadzić, zresztą ciągle coś konsultujemy więc muszę być na miejscu. Dobrze chociaż, że mieszkanie mamy dwupoziomowe. Jak oni tną płytki na dole to ja uciekam na górę w najdalszy kącik. Najgorszy jest ten wszędziewłażący pył. Nawet próbowałam go wycierać ale teraz to nie ma sensu, bo za 10 minut jest to samo. Wczoraj kubki po kolacji umyłam, dzisiaj patrzę a one takie siwe. No nic, zaciskam zęby i czekam końca. Pociesza mnie to, że wychodzi naprawdę ładnie.
Moj A leci jutro z samego rana do Warszawy na mecz Polska - Rosja martwie sie nie lubie jak go nie ma w nocy a nie bedzie go az 3 dni ;( juz mi przykro
To pamacham Twojemu mężusiowi bo ja mam dzisiaj szkołę rodzenia naprzeciwko stadionu narodowego - na szczęście po drugiej stronie Wisły, więc mam nadzieję, że nie będzie żadnych blokad.
Czy też puchniecie? Ja wczoraj miałam wieczorem stopy jak bańki, mogę chodzić tylko w klapkach, stopy mnie tak strasznie bolą że w 2 połowie dnia to ledwo chodzę, a w nocy wstanie na siku to jeden wielki ból. Dłonie to samo. Prawą dłoń mam całą odrętwiałą i mrowiejącą.
Mnie się tak zrobiło jakiś tydzień temu. Rano stwierdziłam, że jakieś mam dziwnie dopasowane pierścionki i obraczkę, chociaż mi zawsze latały na palcach. Trochę spanikowana pościągałam wszystko przy pomocy kremu do rąk. Od temtej pory w nocy i rano bolą mnie dłonie. W dzień się jakoś rozruszają, ale są dziwne, jakby po wielkim wysiłku. W piątek idę na wizytę to zapytam gin co robić.
Exotic mój też często wyjeżdża - taką ma pracę, prawie każdy weekend jestem sama. Też się trochę nieswojo zaczynam czuć, bo jakby coś się działo, to jestem sama. Ale precz czarnym myślom.
Mart, to powinnyśmy razem zamieszkać

Mojego męża nie ma w tygodniu, Twojego w weekendy - ale tak to zawsze jakiś mąż by był pod ręką, toby nas obie zawiózł na IP jakby co.
na obiad chyba zrobie zupe warzywna, ja juz nie wiem co mam jesc bo ciagle ta zgaga.. ech..
Kruszki nie wiem czy w UK dostaniesz ale ja mam Gaviscon i on działa na zgagę natychmiast. To jest takie mleczko do picia i można w ciąży. Paskudne bardzo ale działa !
Ja wczoraj też trochę poszalałam na Allegro. Jak paczki przyjdą i wszystko będzie dobrze to polecę Wam dostawców na wątku wyprawkowym. Miłego dnia Dziewczyny !