kruszki
Fanka BB :)
no nie wiem czy ma sens, zawalimy sie masa tematow, nie wiem czy i tak nie mamy najwiecej ze wszystkich dzialow :/Dziewczyny, może by tak otworzyć wątek o porodzie SN - jak się przygotować? Nie wiem, głośno myślę. Ale widzę że jest trochę patentów na przygotowanie się do porodu - może warto wymienić się doświadczeniami i informacjami ze szkół?
no nieee, a co Ty sie bedziesz Go pytala, zalatw najpeirw sprawe wiesz jakas(sad), a chrztem sie nie martw, moja corka byla chrzczona jak miala 5lat, ksieza nie pozwalali nam stanac bez slubu przed olatzrem, wiec dopiero w uk sie zlozyloja to w ogole nie wiem jak u mnie bedzie ze chrzcinami... az sie boje myslec o tym
po pierwsze: to chyba kosztuje, po drugie: nie mam pomyslu kompletnie kogo mialabym wybrac na rodzicow chrzestnych, po trzecie: musialabym sie jakos dogadac z tatą dzieckaco moze byc ciezkie... bo przeciez bez jego udzialu sie nie da , no i nie wiem czy on wyrazi zgode w ogole, bo jest totalnie przeciw kościołowi, po czwarte: w czasie gdy moi rówieśnicy mieli bierzmowanie ja bylam w szpitalu, a potem to juz jakos nie moglam sie zebrac by lazic do ksiedza, wypytywac kiedy lekcje, kiedy cos tam, i chodzic samej na te wszystkie msze, choc w sumie pewna nie jestem czy musze miec bierzmowanie...
ale sie rozpisalyscie, ponad godzine probowalam doczytac...
masakra!