Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
”Błonka” pisze:a tak w ogole drogie Panie.. zaczęłam 36 tydzien... witam się w 9 miesiącu![]()
No to rozczaruję – skończone 35 to jeszcze nie 36 :-). Jesteście w 36 tygodniu, ale nie macie 36 tygodni. To jednak nadal końcówka 8 miesiąca. Średnio na miesiąc wypada 4,5 tygodnia, więc 9 miesiąc jest od skończonego 36 tygodnia. Tak więc jeszcze kilka dni, ale nie da się ukryć, że ósemce możecie już machać na do widzenia”Aia” pisze:Swoją drogą dziękuję za oświecenie mnie względem rozpoczynającego się właśnie 9 miesiąca...Doprawdy po dziś dzień nie wiem jak to jest liczone, ale wierzę na słowo.
.Położna Ci dobrze powiedziała, ale Ty źle piszesz”Błonka” pisze:z tym tygodniem, mi polozna tlumaczyla ze jak skoncze 35 tydzien to bede juz w 36, ale skonczonych bede miala 35, czyli mowie, zaczelam 9 miesiacdobrze pisze przeciez
![]()
, bo wychodziłoby, że u Ciebie miesiąc - przynajmniej ten ostatni - trwa 5 tygodni, czyli 35 dni.
.
ja Laurę urodziłam w 39tc. i 6, tylko dlatego, że szli wszyscy na urlop i się nade mną zlitowali, ordynator na mnie tylko spojrzał "ale tu się nic nie dzieje"
więc teraz po 37tyg. mam zamiar wdrożyć plan szorowania podłóg, może do 39 coś się zacznie
chociaż termin z usg wychodzi mi pełne 42tyg. 
no i napisał do nas pan od mebli kuchennych, w środę jedziemy po nie
mąż uchachany bo się doczekać nie może ładnej kuchni, na dzień dzisiejszy to mamy składaną ze wszystkich możliwych mebli, włącznie z regałem, z którego Laura wyciąga mi wszystko, ulubiona zabawa? durszlak na głowie 
i to juz nie tylko w sensie wagowym.