Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale za rok powiedziałam ze choćby skały srały to pojade do Ostródy na Festiwal Reegae bez dzieci w koncu doznam totalnego odjazdu

bo uważam ze wszystko jest dla ludzi ALE Z UMIAREM!!

. Nie codziennie trzeba działać pełną parą od rana, ja się przyznaje bez bicia mam to po mamie i to nie jest też dobre bo nie umiem się wyluzować, mam plan co na dany dzień na kartce i muszę część wykonać, bo tak już mam. Dobrze byłoby czasami pójść spać jak zmywarka nie załadowana i garki nie umyte i mieć wszytko w d.... tak dla zdrowia psychicznego, ale ja tak nie umiem i ciągle czuję presję, że coś muszę. Trochę się obawiam jak to będzie przy dziecku i tylu obowiązkach na aplikacji, w pracy i moim nieznośnym często perfekcjonizmie.znalazłam motywatordomi, mój mąż pierwszy raz od dwóch lat nocki, biedny cierpi bardzo, ponoć to tylko przejściowe i chyba teraz będzie miał tylko pierwszą i drugą, tylko do piątku musi jakoś dociągnąć i tyle, na szczęście
sempe, dzięki za pocieszenie
ale uważam że nic nie robić w pewnych sytuacjach to grzech i to wielkino bo popatrzcie: Dalej siedzę, pisałam długiego posta gdzie indziej, wyobraźcie sobie że siedzę durna zgarbiona przed tym kompem przy pozasłanianych roletach, bez soczewek więc twarz 10cm od ekranu, zmrużone oczy, kawy jeszcze nie zrobiłam, nie umyłam się, spocona cała, dziecko tam pewnie w sypialni już zagadało męża na amen, o ja durna nieszczęsna
pp
powinien ktoś podejść teraz do mnie, wytargać za nieuczesaną czuprynę, trzepnąć w łeb i wrzasnąć "ogarnij się kobieto!!" i tym optymistycznym akcentem wstaję i idę do łazienki, dziecka, kuchni a potem do sklepu i potem gotuję na kilka dni - ot co :d