Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przede wszystkich chciałam podziękować Dominice, Ratinie i Weronice za przemiłe spotkanie !
Wygotowałam smoczki, butelki, laktator...
Mam pytanie do doświadczonych lub oświeconych mam, czy teraz wystarczy, że normalnie umyję te rzeczy, czy za każdym razem, przed podaniem dziecku będzie trzeba sparzyć? Sterylizatora nie mam i nie planuję zakupu...

Dzisiaj czytałam, że jak dziecko jest na cycu to może oddawać tyle stolców ile razy karmione a nawet więcej bez ryzyka że się odwodni, w przypadku butli sporo mniej chyba 2-4 ale tu ie dam sobie ręki uciąć.Mart81 - ja przytylam 14 kilo
Ok pieniadze wydane kosmetyki kupionedo tego poszlam na targ ze sierzymi warzywami i owocami i zaopatrzylam sie w soczyste brzoskwinki zielona fasolke i pieczarki
caly czas te bole mam moze maly wstawia sie w kanal rodny ze tak boli ...
Obiadek ugotowany kurczak w sosie cebulowo grzybowym i puree z ziemniaczkow plus ta zielona fasolka do tego wszyscy szczesliwi tzn Maz i piesek bo tez jej sie cos skapnelo
Jak czesto noworodek robi kupke?