Sempe…. Olbrzymi szacunek, że masz odwagę się przed nami otworzyć. Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i że złe wspomnienia odeszły precz. Jesteś kolejnym przykładem że SIŁA JEST KOBIETĄ!
Doti, powiem tyle – czerp ile się da od takich kobiet, poszukaj internetowych grup wsparcia i walcz o swoje życie.
Sopelku trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwa!!!!!!! 13 lipiec to świetna data żeby przyjść na świat, naprawdę tak uważam!
Kruszki, super że decyzja podjęta! Kochana, jesteś 100% kobietą – już dzisiaj szukasz ubrań potrzebnych na zimowy wyjazd ;-) Trzeba kuć żelazo póki gorące, haha.
Kakakarolina skoro i Ty spakowałaś torbę to znaczy że godzina zero się zbliża

może wymienimy się telefonami, co???
Wczoraj Was podczytywałam w biegu, wyrwałam się na shopping!!! Nie pamiętam kiedy przez te cholerne upały byłam w sklepie, jedyne atrakcje to spacery z psem J Tak więc wczoraj nadrobiłam, pojechałam do fryzjera, potem znalazłam piękną modelującą bieliznę w Triumphie i już wiem co chcę dostać od M. na urodziny – on też się ucieszył bo ma problem z głowy! Potem pojechaliśmy razem do IKEA i kupiłam jakieś drobiazgi plus fotel do karmienia a potem duże zakupy bo w sobotę robimy grila w klubie żeglarskim, potem wpadła moja koleżanka z pracy aż w końcu padłam :-)
Tak ciężko oddychałam w nocy że M, się wyniósł do pokoju Bruno – kanapę w salonie okupował Czesio więc nie miał wyboru
Dzisiaj piękna pogoda, temperatura koło 20 stopni, da się w końcu żyć. Pohasaliśmy po lesie, teraz idę do second hand bo brakuje mi jakiejś tuniki/ sukienki a wczoraj mimo że są spore wyprzedaże nic nie znalazłam ciekawego.
Trzymajcie się dziewczyny, nie mogę się doczekać wiadomości od Sopelka. Dzag miała też mieć decyzję wczoraj czy wychodzi czy nie - wiadomo co u niej??