Fladra przykro bardzo pobeczalam sie No wlasnie te cholerne grypy sa niebezpieczne dla fasolek zwlaszcza na poczatku Chociaz pod koniec tez dzieci rodza sie z zapaleniem pluc itd Oprocz tabl na oczyszczanie dostaje sie antybiotyki zapobiegajace zakazeniu Ja balabym sie czekac na samoistne oczyszczanie zwlaszcza ze po nim i tak moze byc konieczne lyzeczkowanie Jeszcze pare dni mozna odczekac ale niewiem juz tak dlugo u ciebie nic sie nie dzieje zadnego plamienia itp Napewno musisz natychmiast jechac do lekaza jesli zle sie poczujesz goraczka wymioty jakis kwotok itd Zabieg trwa 20 min i ja juz na wieczor tego samego dnia poszlam do domu Bylo tylko lekkie plamienie 2dni O 1 dzidzie staralam sie prawie 2 lata a teraz jeden raz wpadki i juz jest Gin mowila ze zabieg ulatwia zajscie w ciaze ale ile w tym prawdy nie wiem Tylko dluzej trzeba czekac ze staraniami po zabiegu a po samoistnym szybciej Trzymaj sie jakos
Napewno najlepszym lekarstwem na zmniejszenie bolu jest ponowne zajscie w ciaze i zycze ci z calego serducha zebys za kilka mies znow byla na forum i urodzila upragnionego dzidziusia
Napewno najlepszym lekarstwem na zmniejszenie bolu jest ponowne zajscie w ciaze i zycze ci z calego serducha zebys za kilka mies znow byla na forum i urodzila upragnionego dzidziusia