karolina, właśnie coś tak czułam że mi się przy tym poście coś nakręciło

ale nie zorientowałam się że dwa razy poszedł
ja pewnie przepłaciłam wczoraj za te body w smyku

ale na allegro nie widzę jaki jest rzeczywiście rozmiar (bo to co na metce nie zawsze miarodajne), no i nie widzę materiału, czy wąski przy szyi itp, nie kupuję tak dużo ciuszków więc poszłam po prostu do sklepu... wcześniej popatrzyłam w hurtowni dziecięcej i w carrefour i w jeszcze jednym jakimś firmowym sklepie co jest - dla orientacji, i w smyku znalazłam to co chciałam, body z długimi rękawami z porządnego materiału zapinane przy szyi na kapselki i były za 20zł i za 17 takie mniej ładne. Kupiłam jedne te mniej ładne i dwa te za 20zł. To dużo dałam czy nie?
zajrzałam, pojedyncze nowe body z długim rękawem są na allegro od 10zł, ale w większości już droższe, 14zł, 18, 20. Do tego przesyłka co przy zakupie 2-3 sztuk wychodzi niemal na jedno z tym co dałam w sklepie

czyli nie najgorzej. ja lubię smyka, ile razy coś nam było potrzeba, coś konkretnego, to tam się zawsze znalazło.
Mamy, a może pomożecie? Natalia jeszcze nigdy nie miała żadnych butów. Co powinnam kupić? jakie? na co zwrócić uwagę? to mają być buty na wyjście z domu, na spacer do wózka i żeby ją na chwilę postawić na ziemi, no i do nauki pierwszych kroków w butach. jakieś adidaski na rzepy? te wszystkie buciki mają takie sztywne podeszwy... to tak ma być?