marcia331
Fanka BB :)
Miałam coś porobić, a zamiast tego oglądam "Na kłopoty Zawadzka". Przyjechała do młodej laski która dopiero co urodziła bliźniaki i będzie jej pomagać w tych początkowych tygodniach. Zapowiada się ciekawy odcinek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
choć normalnie nie jest. Chyba coś z moimi termoregulatorami nie tak ale cały czas czekam na upały ( a niby 30stopni jest) w nocy przykryta po uszy śpię i w ogóle nie czuję ciepła. Oddycha też mi się dobrze (odkąd mi moja gin powiedziała dwa tygodnie temu, że to jeszcze za wcześnie żeby mi się gorzej oddychało
) Wczoraj zrobiłam pedicure. Czyli objawów ciążowych zero i dobrze.
nie chciałam mieć znów skopanych wakacji. Teraz zakładając tempo Maksa za rok będę mieć już chodziaczka. Ot takie kalkulacje 
A sprawdzaliście jak to jest z podatkiem. Bo gdzieś słyszłam, ze jak sprzedajaesz mieszkanie żeby sie budować to płacisz mniejszy niż jak sprzedajesz żeby splacić kredyt - czy jakoś tak. W każdym razie dobrze popytać bo różnica podobno spora.
nie wiem czy na nią tak upał działa czy co, ale nawet moja mama stwierdziła, że nam dziecko podmienili
więc dzisiaj mam dzień z serii "jak ja dam radę z dwójką?"