reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Kurcze, Nataszka trzymaj się dzielnie, jeszcze z 5 tyg przynajmniej.
Wróciłam z bazarku jakie te owoce są drogie po tych deszczach - masakra:-( Strasznie się dziś narobiłam i już to odczuwam. M mnie opierdzielił, że on teraz tylko robi zakupy i nic mam nie nosić, po tym dzisiejszym dniu czuję że zbliża się h zero...

reklama
irisson pisze:
jeszcze 8 tyg. ciężaru..
Uff, u mnie tylko 6 tygodni :-). I to niecałe... :szok:.

natasszzka, trzymaj się. Pamiętaj, że to jeszcze nie Twoja pora. Musisz poczekać, a nie tak wbijać się przed kolejkę ;-). A sterydów nie ma się co bać. Dają je standardowo w takich sytuacjach, tak na wszelki wypadek, gdyby się nie udało zatrzymać skurczy. Będzie dobrze. Na tym etapie już musi być.

Nataszka kciuki zaciśnięte.
Ja wg OM mam 5 sierpnie, wg usg pierwszego 11 sierpnia, ale na tą chwilę, tak jak pisalam, Młody prezentuje charakterek i jest w poprzek ułożony, więc wtedy cc

Ja to juz nie wiem jak dziękować Wam ;-)
Ale jak juz pisalam, ja tego nie ogarniamm:no: musze chyba zrobic jakas liste, albo po prostu jak wszystko poprzychodzi to to spisać i zobaczyc czego brakuje, poki co pewnie sama do konca nie wiem co jest potrzebne przy takim maluszku. Pieniążki tez na pewno by sie przydały, bo łóżeczka brak i wanienki a jak chociaz czesc zdobede to juz bedzie latwiej. no a to juz nie sa takie drobiazgi. i to i to sie przyda rownie bardzo.

u Nataszki bez zmian, napisałam jej że trzymamy kciuki i ma zaciskać nogi, jutro ma być podjęta decyzja o sterydach.
Mała.di paczka wysłana
właśnie zjadlam makaron u chinczyka, ciasto upieczone, auto odebrane i mam super nowego mechanika stary za to co było do roboty policzyłby ponad 1000 zł a ten wział 570 zł. zaraz ide poprasować, a jutro od rana 3 koleżanki dwie z córciami 9m i 2latka3m i jedna w ciąży z terminem na październik, takie babskie spotkanie:-)

reklama
mala.di, Ty się o nas nie martw, jak byśmy nie miały jak to byśmy nie pomagały. Grunt, że jest grupa wsparcia. W tym roku będziesz miała wcześniej Boże Narodzenie ;)

Do góry