katjusza77
szczęśliwa mama :-)
o jaaaaa, kakakarolinka - dmuchaj w ten deszcz w stronę Krakowa, żeby i u nas spadł!!! BŁAGAM! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

od miesiąca się za to biorę i znów pod górkę 
i jest tak goraco a ja na poludnie do Pulaw musze.Nie wiem jak sie doczlapie do tego szpitala.Rety,male tak sie tlucze w brzuchu ze caly podskakuje.Ciekawe czemu
Mialam robic pizze ale skoro mam sie troszczyc o siebie to nie robie
No bo w sumie to masz racje Kakarolinka.
w końcu wróciły bajki z rana na tvp1 i mam dziecko z głowy
muszę zaraz sprawdzić ceny u nas przedszkoli, bo moja siostra Blankę daję do jakiegoś super, ekstra prywatnego, czesne 650zł za miesiąc
w miasteczku mniejszym od mojego, niby "normalna" cena 
Wpycham w siebie i mam odruch wymiotny:-( Ja też bym mu nie usługiwała, niech do mamusi leci jak głodny.
korzystam bo też mam wstręt do jedzenia:-)
więc idealne :-)