weronkazzz
tulęTolę
domi, na pewno wszystko pojdzie dobrze, czy w piatek czy w swiatek 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co robią kobiety w ciązy jak nie mogą spać, buszują po internecie i kupują. Aga, kruszki udało się coś kupić?
A ja dziewczynki wczoraj na IP wylądowałam...już nie pisałam wczoraj po powrocie bo padałam...całą noc i rano mnie tak brzuch bolał jak przed okresem...i coraz mocniej i coraz mocniej..a potem zaczęło się takie regularne kłucie w dole no to pojechałam..podłączyli mnie pod KTG i tak tam kwitłam z 4h..dostałam zastrzyk rozkurczowy i sie uspokoiło...Lekarz powiedział,że to okołoporodowe bo regularne mimo,że jeszcze słabe no i jak się znowu zaczną powtarzać to mam do nich wracać...wystraszyłam się strasznie...jakoś tak mimo wszystko głupio się lęży i czeka na to czy zaboli tak że zawyje czy jeszcze nie...