reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

reklama
wrocilam wlasnie ze szpitala, podlaczyli do KTG, okazalo sie ze serduszko malej OK ale martwia mnie te slabsze jej ruchy wiec umowili mnie w szpit na jutro na USG. Sprawdza ilosc wod, rozmiar malej i przeplywy.

weekend mialam czadowy :tak:przyjechali znajomi na 2 dni. Moj maz zabral swojego przyjaciela i jego syna na mecz. W sobote poslzismy zobaczyc przekazanie znicza Olimpijskiego, super zabawa no i wrazenia. Ciesze sie ze choc raz w zyciu moglam zobaczyc Znicz Olimp. Ba nawet go dotknelam ;) wepchnelam sie tam i mam tez z nim zdjecie ;)

W sobote rano zaczely sie slynne wyprzedaze w NEXT.. ludzie ustawiali sie w kolejce od 4 rano :szok:Niestety ja sie nie wybralam ale moja bratowa poszla o 7 rano i jeszcze troche fajnych rzeczy wyrwala. Za skromne 250£ ;) ale za to toreb z 10 przytargala :))) no i jest tam tez cos dla Natusi ,nie moge sie doczekac tych wszystkich prezentow ;))

Dzis kupilismy farbe do pokoiku Natki. Jutro bedziemy malowac. Zamowilam tez firme pioraca dywany. Dostalam rabat i za caly dom zaplacimy tylko £75. A jak juz dywany beda poprane to rozkladamy lozeczko i cala reszte!! Can't wait! :)

k8libby
100 lat! spoznione ale szczere!!! :)

LeRemi bylas na car boocie ;)? ja tez czasem jezdze,mozna tam niekiedy upolowac fajne rzeczy

Dzag fajnie ze juz w domku jestescie ;) dziekujemy za wyczerpujace informacje. Duzo zdrowka dla was

irisson ciekawe jak corcia po pobycie u dziadkow ;) z opowiesci wiem ze rodzicom ciezko pozniej dziecko poznac, dziadkowie maja tendencje do 'rozpuszczania' pociech :) no i 100 lat z okaqzji urodzin!!!!

Agnieszka72
super sprawa ta baza, tylko klik klik i po klopocie,szczegolnie w pierwszym roku kiedy foteli montuje sie z dzieckiem na wozku. ja mam iso fix z maxi cosi (hmm jeszcze nie zamontowany ;)

milionka tak to ja tez moge zbierac grzyby ;)))) piekne zbiory

Olga zazdroszcze spacerow w gorach..

marcia
w takich chwilach kiedy szybko potrzebujesz odpowiedzi czy w moczu znajduje sie bialko najlepsze sa paski o ktorych pisalam chyba kilka mcy temu. Zanurzasz pasek w moczu,porownujesz z czytnikiem i masz odpowiedz czy w moczu znajduje sie : cukier,bialko itp itd..bez wychodzenia z domu i czekania

Summerbaby ale cudny pokoik! Mapa mnie z nog zwalila. Tez taka mam, z racji wyuczonego zawodu nauczyciela geografii kazda mapa wywoluje u mnie pozytywne emocje;) good choice;) u mnie pokoik dla Nataszy byl wczesniej pokoikiem do odsluchu muzyki i moim centrum biurowo makijazowym ;)

kakakarolina
weekend w gorach..marzenie scietej glowy dla mnie niestety. super masz!

emka te bole jak podczas okresu faktycznie wiaza sie z szyjka, podczas okresu szyjka delikatnie rozszerza sie aby oproznic z krwi,skrzepow.. wiec teraz moze to sugerowac rozwieranie i skracanie szyjki ;)

doti,kruszki czyzby sie u was zaczynalo??

Irisson kochana, wszystkiego najlepszego, zdrowia dla Was wszystkich, codziennych radości, mnóstwa szczęśliwości, no i oczywiście sprawnego, bezpiecznego rozwiązania :)!

juditka Fajne są takie aktywne weekendy, też taki zaliczyłam. Jeden tylko mankament, że trzeba po nich odpoczywać ;).

a u mnie na liczniku 254strony a nie ponad 1000!! pisałam Wam kiedys jak zwiększyć ilosc postów na strone...

IRRISSON A KTÓRE TO URODZINCY CO?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !

dziewczyny juz mają czytaną baje przez tate i o 20.30 mamy zamiar zasiąść do filmu:-)​

reklama
sepme, irisson, ma tyle wiosen co ja, rocznik 85, czyli 27. Mam nadzieje, że mnie nie zabiję za to:-)

juditka, nie przejmuje się mniejsza ruchliwość na tym etapie to norma, po pierwsze jest już mało miejsca i mniej wód, bardziej czuć wypychanie. Po drugie dziecko przesypia nawet do 20 h dziennie, celem zebrania sił przed porodem. Ja na pierwszym ktg miałam 40 ruchów w 20 minut, a na kolejnym już jedynie 12 i mój gin uważa, że to normalne na usg też ok więc się nie martwię. Raz dziennie liczę ruchy i jest 10 bardzo szybko w kilkanaście minut.

Do góry