reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Irisson właśnie obmyślam plan i zakłada on odpicowanie mieszkania i szycie od rana do wieczora :rofl2:
Dzag kiedyś wysnuwałyśmy teorię z koleżanką, że dzieci cesarkowe gorzej na kąpiel reagują bo mają traumatyczne przeżycia związane z wyciąganiem z wody :rofl2: (ona miała córę z cc w tym czasie co ja z sn) strasznie się darła ale jej przeszło jakoś po miesiącu;-). Nie kąp codziennie w wannie tylko czasem na przewijaku

A co do oddawania też nie raz mam ochotę oddać ale na dłużej do klasztoru shaolin na wychowanie :-D

uff wróciłam ze spaceru, masakra nie ma czym oddychać taka duchota, że szkoda gadać.
Biorę się barszczyk bo pomra mi głodu ale będzie tylko jedno danie bo w rybnym kolejka na pół godziny:baffled: nie wystałabym a taka była ochota na łososia...

reklama
Asia wyślij do Karoliny, ja Milenki Doti też nie mogłam dodać ;-)

moje w końcu zasnęło, może ja też kimnę :tak:

no to co została nam Wiolcia, Emi i Gosha :-D

reklama
Do góry