reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
to się będziemy wspierać razem... u mnie wszyscy juz dzwonią i pytaja "i co i co juz?" albo "jeszcze nie urodziła?" jeszcze troche i zmienie nr swoj i mojej mamy :p :dry:

sempe, na wieściach ze szpitala 9 strona, napisała domi78. Malinkaizi urodziła Lenkę:-)

dzięki a staram się być na bierząco:-)

ja bym się nie obraziła gdybym w ten weekend urodziła.... inaczej mój plan na sierpień pójdzie w łeb!!!

PS do mnie juz przestali dzwonić bo wiedzą czym to grozi:angry: to dzwonią do męża... a mój mąż od środy mówi że tak urodziła juz tydzien temu a w niedziele chrzciny:szok::rofl2::-D:-D:-D

rodzina od meza do meza nie dzwoni tylko do tesciowej i prosza o numer do mnie............
a moje ciotki wszytskie dzwonia do mojej mamy...............
do meza dzwonia znajomi z pracy.....
a do mnie kumpele wszystkie....
zaraz wszystkim powiem ze urodzilam i bede miala swiety spokoj :p

heheh, dobre dobre, w razie czego tak bede zbywac wszystkich. chociaz poki co mam odwrotnie, wiekszosc jest w szoku ze to juz sie zbliza wielkimi krokami ;)

reklama
Do góry