karenm
Fanka BB :)
Asia85 a ty masz taką listę od położnej czy gdzieś z neta?Tak się właśnie zastanawiam jakie jedzenie będzie mi zabronione gdzie to znaleźć.
TeŻ dziś kiepsko spałam, zasnęłam o 1 obudziłam się 6:30. Chyba jednak zaraz zalegnę z powrotem bo na szczęście dzięki grubym zasłonom mam w sypialni półmrok a sen wskazany przed porodem.
Pewnie połowa dziewczyn już rozpakowana bo część się nie udziela i pewnie jeszcze nie dała znać.
Pozdrawiam
TeŻ dziś kiepsko spałam, zasnęłam o 1 obudziłam się 6:30. Chyba jednak zaraz zalegnę z powrotem bo na szczęście dzięki grubym zasłonom mam w sypialni półmrok a sen wskazany przed porodem.
Pewnie połowa dziewczyn już rozpakowana bo część się nie udziela i pewnie jeszcze nie dała znać.
Pozdrawiam

pierwszy normalny sex od pewnie pół roku... ale nic z tego chyba nie wynika. Młody wczoraj wieczorem tak intensywnie machał nogami,że krzywiłam się z bólu i miałam spocone dłonie. A przy tym chyba atakuje wyjście, bo w dole brzucha co chwilę mi ktoś igły wbijał.
mam taki pms, że zabiłabym, do męża nie gadam, bo mnie egoista wkurzył, Milionka u mnie też jak się nie doprosisz kwiatka, to nie dostaniesz, więc sama się rozpieszczam, wczoraj kupiłam sobie super sweter jesienny i spodnie, a co, a zaraz szukam jakieś ładnej pościeli
ogólnie czuję się jak Karolina dziwnie, znaczy mocno okresowo, więc moze się sprawdza słowa mojej mamy, że przyjedzie w piątek moja siostra, a ja wyląduję w szpitalu, ale by było fajnie :-):-)
do tego zamienia ze mną 2 zdania dziennie, bo po co więcej, już nie wspomnę, że atrakcje z nim to takie, że już mnie prasowanie bardziej cieszy