mala.di
Fanka BB :)
Mart, musiałam nadac jej jakieś imie
jest taki obowiazek, ze do ktoregos tam tygodnia zycia trzeba, inaczej mogliby nalozyc na mnie jakąś kare, tak slyszalam... ale ja nie bylam przekonana do zadnego imienia szczerze mówiąc, dałam takie na jakie najwieksza ilosc ludzi w moim otoczeniu kładła nacisk bo niby ładne, ale teraz wydaje mi sie że do niuńki w ogole imie Alicja nie pasuje.
dlatego chce zmienić.
ejjj , do mnie to sie dzis ktos chyba włamał i dał małej jakieś proszki nasenne
wtedy kolo 10 mała usnela i spała ponad dwie godziny...a potem jeszcze na spacer wyszlam z nia kolo 14, i w koncu po dwoch godzinach i 15minutach poszlam z nia do domu bo juz nie mialam sily tyle łazić a ona ciagle spała i spała... chyba nigdy jeszcze tak nie bylo jak dziś..
mam nadzieje ze przez to w nocy nie bedzie szaleć.
jest taki obowiazek, ze do ktoregos tam tygodnia zycia trzeba, inaczej mogliby nalozyc na mnie jakąś kare, tak slyszalam... ale ja nie bylam przekonana do zadnego imienia szczerze mówiąc, dałam takie na jakie najwieksza ilosc ludzi w moim otoczeniu kładła nacisk bo niby ładne, ale teraz wydaje mi sie że do niuńki w ogole imie Alicja nie pasuje. dlatego chce zmienić.
ejjj , do mnie to sie dzis ktos chyba włamał i dał małej jakieś proszki nasenne
wtedy kolo 10 mała usnela i spała ponad dwie godziny...a potem jeszcze na spacer wyszlam z nia kolo 14, i w koncu po dwoch godzinach i 15minutach poszlam z nia do domu bo juz nie mialam sily tyle łazić a ona ciagle spała i spała... chyba nigdy jeszcze tak nie bylo jak dziś.. mam nadzieje ze przez to w nocy nie bedzie szaleć.

ja prasuje wszystko, ładniej wygląda, lepiej się nosi, Laura w niewyprasowanym wygląda jak z opieki