reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Iza - dziękuję za reakcję w sprawie dlaczego. Jej komentarze możesz zostawić lub nie , jest mi to obojętne.

Swoją drogą dawno nie widziałam Cię aktywnej na forum, co słychać ?

reklama
ojej dziewczyny ale gorąco i duszno, ledwie żyję, musiałam sobie drzemkę strzelić w ciągu dnia bo jakaś taka oklapła byłam :rofl2:

pomalutku zabieram się za plan porodu, czy któraś z Was też będzie pisać?

Ej, no nie mogę...
też tu nie wchodzę za często, ale poczytałam sobie kilka ostatnich stron teraz i nie mogę się nie odezwać.

Quincy, nie daj się zdołować. Co to kogo obchodzi, z kim Ty do łóżka chodzisz? To wyłącznie TWOJA sprawa. Z tego co piszesz my widzimy, że jesteś odpowiedzialna i bardzo się starasz sprostać pogodzeniu szkoły i ciąży - i jak na dziewczynę w Twoim wieku świetnie Ci to wychodzi!

Dla mnie wszystkie posty 'dlaczego' zostały napisane wyłącznie dla zaczepki i nawet się chyba domyślam, kto za tym stoi. I nawet nie będę tego komentować, bo szkoda mojego czasu.

Nie przejmuj się, Quincy!

Ostatnia edycja:
Kurcze, chwilę mnie nie ma na forum, a tu takie cos! Nie wierze!
Kazdy moze popełnić błąd, ale nie kazdy umie wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. Quincy jak widać umie!

dlaczego, a tak przy okazji, twój nick to na cześć popularnego programu polsatu? Buhahaha

Miciurka to u ciebie też taka wspaniała opieką medyczną jak u mnie. Czarodziejki położne macaja brzuch i wszystko wiedzą.

MadziaSek ja będę pisać plan w weekend.

Miciurka no zdarza mi się coś takiego, takie nieprzyjemne troche ale pewnie po ciąży przejdzie.

Burza trwa odkąd Wam napisałam. Pada, leje i przyjemnie wieje.
Ciasto upieczone dojrzewa w piekarniku. Kruche z budyniową pianką i truskawkami. Zaraz na jakieś zakupy z mężem skoczymy i dzień zakończony. A jutro inwazja teściów ;-)

A mnie brzuch ciśnie, w sensie, nie byłam znowu w ubikacji przez 6 dni i ja już tego nienawidzę, nie wiem jak dam radę jeszcze te 8 tygodni wytrzymać :(

reklama
Miciurka ponoc na stronie fundacji rodzic po ludzku jest fajny wzor planu ;-)

Taka j. Wspolczuje problemow zaparciowych :-(

Saguaro u mnie jedna burza z gradobiciem przeszla, szykuje sie druga, uffff jak fajnie przyjemnie sie zrobilo :-D

Do góry