Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

),ja również mam wzdęciowy brzuszek
pewnie za jakiś czas pójdę do neurologa na konsultacje, ale obawiam się, że lekarz tez nie wróżbita i nie jest w stanie przewidzieć co by sie stało gdybym jednak naturalnie rodziła...
Ale tez za wszelką cene nie chcę SN i potem jeszcze bardziej cierpiec na bóle kręgosłupa, albo wręćz byc zmuszona do operacji (już dwa terminy miałam, ale jakoś dolegliwości się zmniejszały i do tej pory nie zdecydowalam sie na to)

Tylko to cc to takie nienaturalne... tym bardziej takie planowane... ja bym chciała aby dzidzia sama zdecydowała kiedy chce wyjść...
No dokladnie...zdrowie najważniejsze...co ma byc to bedzie...Loleczka - doskonale Cie rozumiem. Też uważam ze cc jest takie nienaturalne. Ale jeśli zajdzie taka potrzeba u Ciebie ze względu na kręgosłup to nic nie zrobisz. Najważniejsze zdrowie :-)
Ja rodziłam sn na szczęście i teraz też na to liczę bo to cudowne przeżycie![]()
apropo sn - zawsze u Was nacinają krocze ??