reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

czesc
ale dzis senna jestem;-)
winverde ja tez mialam 21-22 dokladnie niewiem bo to bylo w nocy hehe
a jak czujecie chlopiec czy dziewczynka?
a i czy sie zalapiemy na nowy macierzynski?

reklama
marzenka21 - Nowy macierzyński jest dla matek dzieci urodzonych po 17 marca 2013, a więc spokojnie się łapiemy :-)

Ja czuję, że dziewczynka :-) Naczytałam się o objawach wskazujących na płeć i widzę u siebie wszystkie ale nie wiem czy nie dlatego, że po prostu bardzo chcę :-) jeść wolę słodkie, żadnych ciągotek do kiszonych i słonych (mój R. się śmieje, że nawet jakbym chciała ogórka to się nie przyznam :-)), cera mi się pogorszyła a nigdy nie miałam z nią problemów więc będzie Zuzanka jak nic :-D

Iza - hehe! Z brzuchem w takiej spódniczce, to jak bałwanek byśmy wyglądały :-D
A na stresy to kąpiel z jakimś fajnym aromatem i z lampką wina. Oj! Rozpędziłam się za bardzo :-D

U mnie też dzień senności. Ciśnienie zabija, a ja mam po południu lekcję. Buuu! Najchętniej bym się do Córencji przytuliła i zasnęła.

Marzenka - ja obstawiam chłopaka. jestem tego tak pewna, że jak lekarz powie, że dziewczynka, to najpierw nie uwierzę, a potem będę skakac z radości, bo jednak wolałabym kolejną córkę.

Witam niedzielnie.Mała już lepiej gorączki nie ma więc wygląda jakby wróciła do zdrowia.
IsaVarsovie nie jesteś sama ja też odliczam do wizyty,życzę Ci żeby te wszystkie stresy poszły w ch....e głowa do góry wszystko jakoś się ułoży:tak:a pozatym też jestem astrologiczną panienką i napewno u mnie będzie panienka bo termin mam koniec sierpnia
marzenka póki co nie ciągnie mnie do słodyczy więc po cichu myślę o synku;-)
aleksandral ja w ciąży z córcią miałam takie właśnie objawy a już najgorzej z cerą był tydzień że miałam takie krosty na twarzy jakbym ospę miała(właśnie przy dziewczynkach się mówi że córka zabiera matce urodę:tak:)
Ja od rana w pieleszach pod kocykiem:-D pospałam do 10 i nadal leżę,cudowne lenistwo

Ja mam przeczucie ze znów będzie chłopak, bo więcej chłopców rodzi się w mojej rodzinie, pozatym jakos nie mogę robię wyobrazić dziewczynki może dlatego ze mam chłopca. Co do znaków to moja cera też się pogorszyła jakoś tak nie fajnie wyglądam a w. poprzedniej ciąży było extra. Jeśli chodzi o zachcianki to ja w to nie wierze bo ostatnio miałam wciąż chęć na słodkie a urodziłam chłopca więc nie ma reguły. Nie ukrywam ze chciałabym teraz dziewczynkę :-)
a Wy ?.

U mnie cera ładna (w ciąży z córką - masakra), chęć na kiszone ogromna (w ciąży z córka - nie pamęitam), niechęć do słodyczy (w pierwszej ciąży jadłam). No i teraz mam napady senności, których z Córencja nie było i nie mam mdłości, które były. Więc objawy dość inne.
Ja sobie z kolei nie mogę wyobrazić pielęgnowania chłopca. Z dziewczynka to jasna sprawa, a chłopec jednak ma tego siusiaka między nogami i co z nim robić?

Czesc Dziewczyny,
jestem tu nowa ;) Piszę, bo przeglądam od paru dni forum i w końcu sama postanowiłam napisać. Jestem dzisiaj w 6 tygodniu i 7 dniu, w pątek miałam USG i wszystko było w porządku. Mam tylko jedną drobną obawę, mianowicie do piątku miałam straszne mdłości, nic nie jadłam tylko siedziałam z wiadrem. Te mdłosci miałam dopiero ok 3 dni. Od wczoraj jak ręką odjął. Bolą mnie tylko trochę piersi. Czy to tak powinno być, że one ustąpiły, ale jeszcze się pojawią? Nadal jestem słaba i nie mam ochoty na różne produkty, ale nie wiem czy to mój żołądek czy to moja głowa :D

cwietka hahah rozwaliłaś mnie z tym siusiakiem:-D ale ostatnio moja koleżanka urodziła syncia a wcześniej miała córcie i mówi do mnie "kurde co ja mam robić z tymi jajeczkami?jak ten sprzęt umyć heheh"
Margo witamy!powiem Ci że też miałam mdłości a teraz trochę minęło także nie ma się czym martwić tylko cieszyć że możesz już normalnie funkcjonować :tak:

A Ty, w którym tygodniu jesteś? Ile miałaś te mdłości i kiedy Ci ustąpiły? Ja jestem strasznie senna, codziennie spię od ok 22 do 12 :D a poza tym mogłabym w dzień też spać :D poza tym stałam się jakaś taka wrażliwsza niż zwykle. W dodatku do dzisiaj miałam śllllliiiczną cerę :D taką gładką :D a od dzisiaj coś zaczęło mi wyskakiwać :/

reklama
hej, mogę dołączyć?
Wczoraj byłam u lekarza i potwierdzil zafasolkowanie, termin porodu przewidywany mam na 25 sierpnia (równy miesiąc po urodzinach mojego męża)

Do góry