reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Przyjechali rodzice męża z babcią i wnukami do nas, 76 letnie ledwie chodząca babcia po operacji domaga się, że chce nosić Kubusia
shocked.gif
a dzieci są chore i ciągle tkają głowę do wózka tuż przed twarz Kuby, ten chłopak kaszle i oczywiście nikt w tym nie widzi niczego złego
realmad2.gif
Zaraz mnie coś trafi, na szczęście Kubuś spał a teraz obudził się na karmienie więc uciekłam do domu na pół godziny, laski ja padnę chyba, co za dziwna rodzina. A ta babcia, że to taka laleczka jest, no tak ale jednak to moje dziecko i nie jest do "zabawy".

reklama
Czesc :)

super że mamy już kolejne maluszki:tak: gratuluję jeszcze raz!!!

Maciejkaa, Shisha chętnie bym poodpoczywała jak mały śpi, ale tyle rzeczy jest do zrobienia, a mąż od kiedy przywiózł córkę ona jest w centrum uwagi!!! oczywiście miało inaczej bo dwa tygodnie mieliśmy być sami :wściekła/y:
teraz łazi za mężem, siada mu na kolana i najchętniej czepiłaby sie nogi i nie puszczała!!! nawet nie mogę koło męża usiąść bo ciągle one jest koło niego wrrrrrr
więc sciągnęłam sobie mamę która miała w przyszłą środę przyjechać!!!
jestem tak zła na niego że szok!!! tak dobrze było, pomagał, robił śniadanka i obiady i kolacje....

No tylko tych gości pogonić kijem. Niestety niektórzy tak mają, dzieciaki gile po pas a szanowni rodzice nie widzą w tym nic złego.
Jak czytam o kolejnych maluszkach to aż mi się serce raduje. Dziewczyny gratulacje!

Hej dziewczyny! Witam sie po długim weekendzie, który był leżący dla mnie z powodu ciśnienia i pulsu ponad 100 . Dzwoniłam do lekarki, kazała odstawić leki na tarczyce. Jutro musze zbadać tsh, a we wtorek mam wizytę. Nie wiem co się dzieje na sam koniec... Pozdrawiam wszystkie mamy!

My trzymam kciuki, może po prostu taka reakcja organizmu, w końcu to końcówka!

Synek na szczęście przespał wizytę gości ale tą całą głowę tego 11 letniego chłopaka przed twarzą mojego dziecka widzę nawet teraz. A jak starszy się urodził to robił tak samo, tylko, że miał wtedy 4 lata, wkładał mu głowę do wózka czy gdzie leżał i najzwyczajniej kaszlał mu prosto na twarz, oczywiście rodzice tego "nie widzieli", oni są według mnie nienormalni :/

taka. J ależ wcześnie wstajesz, dobrze że z oczkiem synka lepiej, też chciałabym już przytulić mojego Kajtusia. Ja już po wizycie w laboratorium! Idę zjeść śniadanko.

My koniecznie zjedz coś sobie i mam nadzieję, że wyniki wyjdą jutro super. A tak przez całą ciążę były ok?

reklama
Taka j. a zwróciłaś uwagę aby ten chłopak nie podchodził do Kubusia? Ja to zawsze zwracam uwagę jak widzę taka sytuację , nawet jeśli chodzi o dziecko mojej siostry.
My może lada moment będziesz już tulić Kajtusia :-)
Ja bym chciała wytrzymać do przyszłej środy, to w sumie był by 39t6d , no zobaczymy czy Lena będzie chciała tyle siedzieć w brzuchu.

Do góry