MadziaSek a jak ta wysypka wygladala? bo Milena tez ma na ciele i tez po tej goraczce 2 dniowej,a wczoraj lekarz nic nie powiedzial na nia. Dzisiaj znowu nie chciala zbytnio jesc, Dopiero po paracetamolu zjadla mleko i obiadek
reklama
Hej 
Madziasek, mój Mikołaj też 7600 waży
Co do trzydniówki, to nie wiem czy każdy musi przejść. Moja prawie 6 latka nie przechodziła,za to dwulatka już tak. Właśnie męczyła ją wysoka gorączka i nie wiedzielśmy o co chodzi. Oczywiście też nie jadła, a na trzeci dzień położyłam ją w dzień na drzemkę i po przebudzeniu jak ją zobaczyłam byłam przerażona
Wysypało ją całą bardzo gwałtownie. No ale jak w końcu skapowałam że to trzydniówka to była ulga 
Ale zazdroszczę wam tego rozszerzania diety. Ja jeszcze z miesiąc poczekam.
Takaj, Jagoda chyba dawała Milence już mięsko
Madziasek, mój Mikołaj też 7600 waży
Co do trzydniówki, to nie wiem czy każdy musi przejść. Moja prawie 6 latka nie przechodziła,za to dwulatka już tak. Właśnie męczyła ją wysoka gorączka i nie wiedzielśmy o co chodzi. Oczywiście też nie jadła, a na trzeci dzień położyłam ją w dzień na drzemkę i po przebudzeniu jak ją zobaczyłam byłam przerażona
Ale zazdroszczę wam tego rozszerzania diety. Ja jeszcze z miesiąc poczekam.
Takaj, Jagoda chyba dawała Milence już mięsko
modlicha83
Fanka BB :)
Hej sierpniówki!!
Dawno tu nie zaglądałam, postaram się częściej
Widzę, że piszecie o rozszerzaniu diety, powiem Wam, że Wojtek je wszystkie słoiczki co są po 5 m-cu, takich dużo dostałam, więc zaczęłam od jednego i jak nic się nie działo podaję po kolei. Przy Kamilu to po jednym produkcie testowałam, a teraz spróbowałam tak i jest ok. Jedynie co, to pluł jak był kurczak w składzie
Mleko też zagęszczam kleikiem ryżowym, ale i tak często mi się budzi, bo praktycznie co 3-4 h w nocy.
W ogóle to z Wojtka duży chłopak jest, ile mierzy to się dowiem za tydz. na szczepieniu a jak go w domu zważyłam to ważył już 8 kg. Dla porównania to starszy jak miał rok to miał 77 cm i 8700, dziś sobie sprawdziłam
Jeśli chodzi o trzydniówkę, to jeszcze nie mieliśmy.
A jak wasze dzieci radzą sobie ruchowo? Wojtek w Wigilię zaczął się obracać z pleców na brzuch i czasem jeszcze z powrotem. Próbuje też pełzać
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!! Buziaki dla dzieciaków

Dawno tu nie zaglądałam, postaram się częściej

Widzę, że piszecie o rozszerzaniu diety, powiem Wam, że Wojtek je wszystkie słoiczki co są po 5 m-cu, takich dużo dostałam, więc zaczęłam od jednego i jak nic się nie działo podaję po kolei. Przy Kamilu to po jednym produkcie testowałam, a teraz spróbowałam tak i jest ok. Jedynie co, to pluł jak był kurczak w składzie

Mleko też zagęszczam kleikiem ryżowym, ale i tak często mi się budzi, bo praktycznie co 3-4 h w nocy.
W ogóle to z Wojtka duży chłopak jest, ile mierzy to się dowiem za tydz. na szczepieniu a jak go w domu zważyłam to ważył już 8 kg. Dla porównania to starszy jak miał rok to miał 77 cm i 8700, dziś sobie sprawdziłam

Jeśli chodzi o trzydniówkę, to jeszcze nie mieliśmy.
A jak wasze dzieci radzą sobie ruchowo? Wojtek w Wigilię zaczął się obracać z pleców na brzuch i czasem jeszcze z powrotem. Próbuje też pełzać

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!! Buziaki dla dzieciaków

modlicha83
teraz waży 13,5 kg - dalej nie dużo, jest szczupły po mamusi, za to Wojtek w tatę się wdał 

modlicha83
teraz waży 13,5 kg - dalej nie dużo, jest szczupły po mamusi, za to Wojtek w tatę się wdał 

reklama
Jagoda Mikiego wysypalo glownie na brzuszku, klatce piersiowej i troche na buzi. Poczatkowo wygladalo jak zwykla wysypka ale nastepnego dnia mial czerwone plamki. Jest zarazliwa i dzisiaj siostra napisala ze jej 7miesieczny synek tez zaczal goraczkowac! Pani pediatra tez nie skojarzyla tej wysypki z 3dniowka