reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Ale miałam dziś przeboje.Po raz pierwszy mała miała zaparcie i nie mogła sobie sama poradzić a to wszystko przeze mnie bo dałam jej march+ziem+pietr i to ją zakleiło.Z pomocą przyszła sąsiadka i dopiero po czopku się coś ruszyło.biedactwo bardzo się męczyło:-(

miliaaa gratki 6!!!

madziasek u nas też jest kiepsko mąż nerwus i dogadać się ciężko więc wiem co przeżywasz:-(Trzymam kciuki byście się dogadali:-)

reklama
ja też jestem:-) mały usypia a mama pozwolila sobi na szaleństwo w postaci piwka :-)
dzisiaj ugotowałam pierwszą zupkę i wcinał, mam nadzieję że go nie zakorkuje jak u Was Ewlinka, własnie muszę zakupic czopki na wszelki wypadek :-)

Hej !

Dzisiaj u nas była piękna pogoda więc sobie pospacerowaliśmy :) No i rehabilitacja.. ale jakoś nawet obyło się bez wielkiego płaczu :)
Wczoraj poskarżyłam się na ZUS i dzisiaj w skrzynce znalazłam PIT :-D
Dziewczyny wiosna się zbliża, a ja jestem załamana moim brzuchem i rozstępami.. chyba zacznę zbierać na laser :-p

Madziasek, wiem co czujesz.. mój też nerwus i choleryk..

Ewelia, oj.. biedna córunia.. dobrze, że już po wszystkim !

Aga, super, że Tymkowi smakowało ! rozkoszuj się piwkiem ;D ja jakoś zwykłego nie potrafię wypić.. musi być smakowe bo dla mnie piwko jest za gorzkie :-p ja przed ciążą praktycznie w ogóle alkoholu nie piłam.. może red'sa w wakacje, a teraz to jakoś sama bym drineczka wypiła albo takie martini z lodem i limonką :D

No nic.. zmykam na rower ! :-)

ja uwielbiam piwko :-D ale mi zrobiłaś smaka na martini:-)
ja też jestem załamana brzuchem, ćwiczę coś rano albo wieczorem ale nie widzę efektów, naszczęście roztepów nie mam.
chyba zakupie skakanke i będę skakać

Jak idzie o rozstępu to ja mam przeokropne. dużo powyżej pępka :/ Tak z 3/4 brzucha niestety. Ale przez większość ciąży brzuch anie miałam i jak mnie wywaliło pod koniec 7miesiaca to z dnia na dzień był większy i smarowanie na nic się zdało. Pękała coraz mocniej i wyżej. Więc ja o stroju dwuczęściowym mogę już zapomnieć. Bo o ile kilka dodatkowych kg jeszce by uszło tak tem brzuch to porażka jakaś.

madziasek pytasz o danie? Tak gotowałam z dodatkiem masła i ok 150 ml wody ale troszkę się wygotowała i po zblendowaniu wyszła papka

co do PITa to do kiedy pracodawca powinien dostarczyć?bo kaska by się przydała:-)

Czesc,

zapowiada sie kolejny cieply dzien, sloneczko pieknie swieci!
dzien zaczelismy o 5:30 ale maly tylko raz sie obudzil o 23, mamusia wyspana i pelna energii :-D

Ewelia tak pytalam o danie, bo wlasnie wydawalo mi sie ze to takie bardzo papkowate wyjdzie.

Zabila a moze bio oil pomoze? Tez sie balam ze jak mnie wywali to popekam i bede miala brzuszek jak moja mama czy najmlodsza siostra!

Basiu przeciez Ty chudzinka jestes! Ja nie musze cwiczyc, troche stresu i kg same leca, a co do rozstepow to mialam kolo pepka i na cycychach ale jakos wyblakly :-D

Aga tez uwielbiam piwo i od czasu do czasu cos tam wypije, ale najczesciej smakowe, bardzo lubie ciechana miodowego, perelki smakowe ;-)

reklama
Hej !
U nas dziś miało być ładnie ale na razie zachmurzono.. czekam aż się wypogodzi i wyruszamy :)

Żabila, mam to samo ! do 7m nie było rozstępów, a później jak wywaliło to masakra :-(

Madziasek, nigdy nie byłam chudzinką :) mam taką figurę, że ręce, twarz, piersi nigdy nie grubną/rosną a za to brzuch i biodra to od razu :( cały czas teraz chodzę w bieliźnie wyszczuplającej, a rozstępy mam od brzucha po biodra.. brzuch mam jak zebra :-( ja niestety przy stresie nie chudnę tylko się zajadam słodyczami.. :zawstydzona/y:

Do góry