reklama

Sierpień 2013

Witajcie
dawno mnie nie było ale podczytuje.
Kamu wspólczuje tej nerwówki ale nieraz tacy sa nieuczciwi pracodawcy mój szwagier tez jezdzi cięzarówką i kiedy pracował w Polsce wiecznie musiał sie uzerac i pracowac najlepiej za psi grosz i kilka lat temu zaczął jeżdzić w holenderskiej firmie peniążki oczywiscie wieksze ale w domu jest tylko tydzień w miesiącu:-(
Chorym zycze zdrówka.
Lenie wychodza dolne jedynki cięzki czas to dla nas mała mega maruda stany podgoraczkowe i oczywiscie noce płaczliwe daje jej jak juz jest bardzo marodna 1ml nurofenu. Byłam tydzien temu na szczepieni na pneumococi mała waży 9 kg ;-)No i jakis czas temu zaczeła dopiero się taczać z pleców na brzuszek i odwrotnie ja sie bardzo ciesze bo już się niepokoiłam a tu czytam że Małgosia już siada z raczków i Milenka stoi gratulacje :-)
Pampersy kupiła mi siostra wczoraj w Bydgoszczy paczke 4 i 5 tam gdzie mieszkam nie ma lidla i bym musiała jechać 30 km a pewnie bym nie dostala.

reklama
Kamu co za ... ciśnie mi się brzydkie słowo na usta z tego gościa, jak można kogoś tak wykiwać, od razu miał powiedzieć czego chce od męża to by problemu nie było. Mój mąż ma swoją działalność, kupił samochód i jest podwykonawcą i uciągnąć ma problem bo jak zarobisz głupie 100 zł to musisz oddać z tego jakieś 30-35% do samej skarbówki a potem jeszcze paliwo, firma ma swoje wymagania, ubezpieczenia, jak coś do auta trzeba to też i tak w kółko, ze złotówki zostanie ci z 10 groszy. Chory kraj. W innych krajach też są podatki ale w części mniejsze a jak są takie same lub wyższe to są inne stawki. Dramat!!

Grinula to Gosia już mówi?? Super, ja czekam i czekam na jakieś słowo ale nic. Też nie wiem jak one to robią ale boję się, że to za mało kobiet albo za dużo dzieci a podobno zgodnie z przepisami.

Hej dziewczyny !

W mojego Kubusia chyba diabeł wstąpił bo jest taki marudny i niedobry że szok.. :szok: sam nie wie czego chce i tyłkiem skacze ze złości :baffled: Dzisiaj nocka znowu nieciekawa + pobudka już o 6 rano i od razu z marudzeniem.. A mleko jak mu podaje to się kręci na wszystkie strony i taki jest niespokojny.. Nie wiem co mu odbiło.. Teraz zasnął to mam chwilę spokoju.. pewnie góra 20 minut :-p

Kamu, współczuję problemów.. tak to jest u nas w kraju.. brak słów ;/

Grinula, oj ściąga buty na potęgę.. skarpetki też.. chociaż teraz jak mu już ubieram takie wyższe trampki to jest lepiej, nie wścieka się tak jak na zimówki ale i tak przed wyjściem z dwa/trzy razy je zdejmie ..:-p

Mój miał taki etap "mówienia" a teraz znowu ucichł.. wrzucę wam na fb jak 2 tygodnie temu do mnie gadal :-D

Taka j., wątpię bo soczki wciąga z butki ładnie i nawet się nie skrzywi.. a jak widzi, że idę z mlekiem to zaraz na brzuch się obraca i jakby umiał to by przede mną uciekł :baffled:

Kamu - współczuję, życzę Twojemu mężowi, aby jak najszybciej znalazł nową, lepszą pracę
My - to Twój zawsze tak ładnie zjada zupę, cz tylko ta mu tak smakowała? U mnie zjada tylko mały słoik i to na raty.
A u nas u starszej rano znów czopek w użyciu, 38.4 i jeszcze termometr rtęciowy się zepsuł, został m bezdotykowy bubel.

taka j. gada tylko tatata i dadada to takie nieswiadome polaczenia, ale my sie smiejemy, ze nas wola:-D

Aurelia nie martw sie o zupy, moja tez zjada maly sloik, a czesto nawet 3/4 ...

Agulec gratki przekrecania, jak juz zalapala, to zaraz zalapie reszte:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry